"Δυστυχώς τιμάμε τους ανθρώπους μόνο όταν τους χάνουμε"

Ο προπονητής της ομάδας μας Γιάννης Μέλκας μίλησε κυρίως για τον άδικο χαμό του πρώην συμπαίκτη του και οικογενειακού του φίλου Νίκου Σαμαρά και λιγότερο για το νικηφόρο πέρασμα του ΠΑΟΚ από την Μίκρα.
"Δυστυχώς τιμάμε τους ανθρώπους μόνο όταν τους χάνουμε"

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Ήταν ένα μεγάλο σοκ που μου έφερε πολλά δάκρυα. Όχι μόνο για μένα αλλά και από όλη την οικογένεια μου γιατί με τον Νίκο δεν ήμασταν μόνο πρώην συμπαίκτες ήμασταν και οικογενειακοί φίλοι. Του εύχομαι καλό παράδεισο. Θα μας λείψει. Ήταν ένας πραγματικός κύριος. Αλλά δυστυχώς τιμάμε τους ανθρώπους μόνο όταν τους χάνουμε».

Για την απόφαση της ΕΣΑΠ να μην αναβάλλει την αγωνιστική: «Θα μπορούσε η ΕΣΑΠ να είχε αναβάλει τους αγώνες. Από τη στιγμή όμως που δεν το έκανε δεν μπορώ εγώ σαν προπονητής ή οι παίκτες να πουν κάτι. Υπάρχει η διοργανώτρια αρχή που παίρνει τις αποφάσεις. Έγιναν πολλά και πριν και μετά από αυτό το παιχνίδι. Ήμασταν όλοι στεναχωρημένοι και γι΄ αυτό το παιχνίδι ήταν χαμηλού επιπέδου. Έγινε ένα παιχνίδι με αρκετά λάθη και από τις δύο ομάδες».

Για το ντεμπούτο του Ντο Σάντος: «Είναι ένας παίκτης που τον ξέραμε. Τον είχαμε παρακολουθήσει στον ΠΑΟΚ και πριν πάρουμε τον Λινς. Δεν είναι ακόμα έτοιμος αλλά στην πορεία θα μας βοηθήσει και με την εμπειρία του και με τη διάθεση που περιμένουμε να δείξει. Με την βοήθεια του και την εμπειρία του θα κερδίζουμε πόντους στα σετ τα οποία κρίνουν τελικά και τις νίκες».

Για τον επόμενο αγώνα με τη Λαμία: «Πάντα στη Λαμία έχουμε δύσκολο έργο. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι και ελπίζουμε να έχουμε μαζί μας και τον Χατζηηλιάδη για να μας βοηθήσει»

Διαβάστε ακόμη...