"Δύσκολο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό"

Ο Γιάννης Μέλκας σε δηλώσεις του σχολίασε την άνετη νίκη επί του Μίλωνα στο κλειστό της Πυλαίας, αλλά και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί...
"Δύσκολο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό"
Διαβάστε τα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για τη νίκη επί του Μίλωνα: "Είχαμε βάλει σαν στόχο από την πρώτη μέρα της εβδομάδας να πάρουμε το τρίποντο στο παιχνίδι με τον Μίλωνα και αυτό είναι κάτι που το κάναμε μόνοι μας, ώστε να έχουμε εμείς την πίεση, μιας και έχουν δει πολλά τα μάτια μας φέτος. Ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι στον αγώνα και έτσι κερδίθηκαν οι τρεις βαθμοί. Γνωρίζαμε καλά ότι θα παίζαμε με μία ομάδα που είχε πολλά προβλήματα, αλλά προσπάθησε πολύ σήμερα για το καλύτερο. Μου δόθηκε η ευκαιρία να χρησιμοπιήσω όλους τους παίκτες και αυτοί ανταποκρίθηκαν".

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί είπε: "Θα είναι το πιο δύσκολο ματς της σεζόν για εμάς, αφού παίζουμε με την καλύτερη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος. Πρόκειται για μία ομάδα με καλούς και ποιοτικούς παίκτες, η οποία μην ξεχνάμε ότι δεν έχει χάσει σε κανένα παιχνίδι. Θέλουμε να κάνουμε την έκπληξη, αλλά για να έχουμε ελπίδες για κάτι τέτοιο θα πρέπει οι εννιά από τους δώδεκα παίκτες μας να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση. Πιστεύω ότι ο εγωισμός των παικτών και η σοβαρότητά τους θα είναι το όπλο μας για τη διεκδίκηση της νίκης στον Πειραιά".

Διαβάστε ακόμη...