"Πήγαμε καλά σε όλους τους τομείς"

Μόνο ευχαριστημένος δεν θα μπορούσε να είναι ο Γιάννης Μέλκας στις δηλώσεις του μετά την μεγάλη νίκη επί του Φοίνικα Σύρου και με τα προβλήματα που υπήρξαν την τελευταία πραγματική στιγμή με τους Πλίκα και Χαραλαμπίδη να ταξιδεύουν με ίωση.
"Πήγαμε καλά σε όλους τους τομείς"

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Θέλαμε την νίκη και δεν τον κρύψαμε, βλέποντας τα προβλήματα που είχε ο Φοίνικας. Προετοιμαστήκαμε πολύ για αυτό το παιχνίδι, πήγαμε διαβασμένοι στην Σύρο και με πίεση από το σερβίς και καλό συνδυασμό μπλοκ άμυνας καταφέραμε να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Κάναμε μια καλή εμφάνιση, εκμεταλλευτήκαμε τα προβλήματα του Φοίνικα γιατί κακά τα ψέματα το κενό του Λάππα είναι πάρα πολύ μεγάλο.

Του εύχομαι περαστικά και γρήγορη επιστροφή στην δράση. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί καθ όλην την διάρκεια του παιχνιδιού ήταν συγκεντρωμένοι και έδειξαν πόσο ήθελαν την νίκη. Ήταν μια καλή νίκη γιατί για να κερδίσεις τον Φοίνικα πρέπει να κερδίσεις και τον κόσμο του. Στο δεύτερο σετ όταν και προηγηθήκαμε με 0-7 ο κόσμος ήταν αυτός που έδωσε ώθηση στον Φοίνικα για να μειώσει την διαφορά. Πήγαμε καλά σε όλους τους τομείς και τώρα κοιτάμε την συνέχεια».

Διαβάστε ακόμη...