Ανανέωσε ο Αρμενάκης

O Aπόστολος Αρμενάκης για 8η συνολικά χρονιά θα φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο παίκτης ο οποίος δήλωσε πως παραμένει στην ομάδα λόγω Μέλκα και Κατσαρή...
Ανανέωσε ο Αρμενάκης

Διαβάστε τα όσα είπε στο "volleynews.gr":

«Ναι, ανανεώσαμε τη συνεργασία μας με τον ΠΑΟΚ. Μου έχουν στείλει προσύμφωνο αλλά θα πέσουν οι υπογραφές μόλις βγουν οι νέες φόρμες από την ΕΣΑΠ. Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα με τον ΠΑΟΚ. Μέσα σε όλο το κλίμα αβεβαιότητας ο ΠΑΟΚ δείχνει να κάνει σταθερά βήματα προς τα πάνω και μάλιστα με συνέπεια και σοβαρότητα. Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση μου. Έχω συνεργαστεί με τον προπονητή τον Γιάννη Μέλκα άλλες τρεις σεζόν. Είναι αμοιβαία η εκτίμηση σε επαγγελματικό και αγωνιστικό επίπεδο.

Ευχαριστώ προσωπικά τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ Θανάση Κατσαρή διότι η συμφωνία επιτεύχθηκε μέσα σε λίγα λίγα λεπτά. Στο αγωνιστικό η ομάδα έχει ενισχυθεί με νεαρούς που είναι πλούσιοι σε ταλέντο και φιλοδοξίες και η ομάδα θα πάει καλύτερα από πέρσι. Ήθελα να φύγω στο εξωτερικό, όμως, οι οικονομικές προϋποθέσεις που είχα θέσει δεν καλύφθηκαν από κάποια ομάδα. Η Ινσμπουργκ μου πρόσφερε 35.000 Ευρώ αλλά δεν αποδέχτηκα την πρόταση. Από τη στιγμή που αποφάσισα να μείνω στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ είχε τον πρώτο λόγο τόσο λόγω της παρουσίας των Μέλκα, Κατσαρή αλλά κι επειδή ότι μου έχουν υποσχεθεί το έχουν υλοποιήσει».

 

 

 

Διαβάστε ακόμη...