«Πρόκληση ο Φοίνικας, έρχεται ένας... γεμάτος τελικός»

Για τον σπουδαίο τελικό κόντρα στον Φοίνικα Σύρου μίλησε ο Μπρετ Ουόλς στο SDNA, τονίζοντας πως σε τέτοια παιχνίδια δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις..
«Πρόκληση ο Φοίνικας, έρχεται ένας... γεμάτος τελικός»

Έναν άκρος ενδιαφέρον τελικό επιφύλασσε το Final-4 της Γλυφάδας, με τον κάτοχο του θεσμού ΠΑΟΚ να έρχεται αντιμέτωπος με τον φορμαρισμένο Φοίνικα Σύρου (1/04, 19:15).

Παρ' ότι οι Νησιώτες δεν είχαν το εύκολο απόγευμα που περίμεναν, κόντρα στον ψυχωμένο Πήγασο Πολίχνης, τελικά πήραν την πρόκριση για τον τελικό του θεσμού, για 2η φορά, μετά από αυτόν στο Ρέθυμνο, το 2013. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ, προσπαθεί να ανακάμψει μετά τη δύσκολη περίοδο που πέρασε, και να πετύχει έναν από τους στόχους του, που είναι η και η διατήρηση των κεκτημένων του και μαζί η ανάδειξη του ως Κυπελλούχος Ελλάδος για 4η φορά στην ιστορία του.

Όπως επισημαίνει ο Μπρετ Ουόλς στο SDNA, οι «ασπρόμαυροι» είναι απόλυτα ευχαριστημένοι που ξεπέρασαν το εμπόδιο του Ολυμπιακού, σε ματς το οποίο κρίθηκε στο τάι μπρέικ, όπως και ανέμεναν, ενώ πλέον συγκεντρώνουν τις δυνάμεις τους, στο επερχόμενο ντέρμπι:

«Είμαστε πραγματικά πάρα πολύ χαρούμενοι. Τέτοια παιχνίδια είναι πάντα δύσκολα στο Final-4. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Περιμέναμε ματς μεγάλης διάρκειας και δύσκολο όπως και ήταν και είμαστε ευχαριστημένοι που φτάσαμε στον τελικό. Το θέλαμε πολύ».

Ενώ τέλος, για τον Καναδό πασαδόρο, τα παιχνίδια αυτά δεν έχουν... προϊστορία, καθώς όπως τόνισε δεν θα παίξει ρόλο το γεγονός πως ο Δικέφαλος έχει τον τίτλο του Κυπέλλου:

«Δεν πιστεύω πως θα παίξει ρόλο πως είμαστε οι Κυπελλούχοι. Πάντα ένας τελικός, ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες είναι μια... δοκιμασία. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι. Θα προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας για άλλο ένα, μεγάλης διάρκειας παιχνίδι και θα δούμε τι θα συμβεί».

Διαβάστε ακόμη...