Winmasters MVP ο Ραφαήλ Κουμεντάκης!

Πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022, αναδείχθηκε ο αθλητής του τμήματος βόλεϊ ανδρών, Ραφαήλ Κουμεντάκης, μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.
Winmasters MVP ο Ραφαήλ Κουμεντάκης!

Ο Έλληνας ακραίος του ΠΑΟΚ. με 25 πόντους, έχοντας 22/40 επιθέσεις, 1 μπλοκ, 2 άσσους, και ικανοποιητικά ποσοστά στην υποδοχή, συνέβαλλε τα μέγιστα στη νίκη του Δικεφάλου επί του ΟΦΗ με 3-1, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Volleyleague ανδρών.

Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης βγήκε πρώτος με 60%, δεύτερη η Aizhan Akilbayeva με 40%.

Για την διάκριση του ως Winmasters MVP, ο Ραφαήλ Κουμεντάκης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν, ώστε να αναδειχθώ Winmasters MVP. Πρόκειται για μία νίκη η οποία επέκτεινε το αήττητο σερί μας στο πρωτάθλημα, και μας διατήρησε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Όλοι οι συμπαίκτες μου έπαιξαν εξίσου καλά, οπότε η διάκριση αυτή έρχεται μέσω ομαδικής δουλειάς. Έχουμε μπροστά μας την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Φίλιππο, καθώς και τα παιχνίδια του Κυπέλλου και του League Cup. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουν και τα Play-Off του πρωταθλήματος, στα οποία θα γίνουν εξαιρετικά παιχνίδια. Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους και δουλεύουμε σκληρά καθημερινά».

Συγχαρητήρια Ραφαήλ!

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...