Με ανεβασμένη ψυχολογία για το 2-0

Με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση, ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει την ομάδα του Παναθηναϊκού, για την δεύτερη αγωνιστική της ημιτελικής φάσης των playoff του πρωταθλήματος της Volley League “Πάμε Στοίχημα” 2016-17.
Με ανεβασμένη ψυχολογία για το 2-0

Οι πρωταθλητές Ελλάδος, έχουν το ψυχολογικό πλεονέκτημα μετά την νίκη στην προηγούμενη αναμέτρηση και θέλουν να διατηρήσουν την “έδρα” σε περίπτωση που η σειρά οδηγηθεί σε πέμπτο παιχνίδι.

Αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα του Χόρχε Ελγκέτα δεν υπάρχουν, εκτός του Στάροβιτς που η κατάστασή του θα εκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και θα αποφασιστεί η συμμετοχή του στο επόμενο παιχνίδι.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, σε ομιλία προς τους παίκτες πριν από την προπόνηση, επισήμανε την σπουδαιότητα του παιχνιδιού, τονίζοντας πως πρέπει να ξεχαστεί το προηγούμενο ματς και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τη νίκη, που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5€-10€ (κανονικά) και 15€ (VIP) και η διάθεση θα γίνεται από:

Από τα γραφεία του Τ.Α.Π. στο PAOK Sports Arena, την Μ.Τετάρτη (10.00-19.00) και την Μ.Πέμπτη (10.00-μέχρι την έναρξη του αγώνα)
Μέσω internet στη διεύθυνση: www.tickethour.com
Καταστήματα Γερμανός
Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Μ. Πέμπτη 13 Απριλίου στις 21:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το από το Novasports1HD.

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Βασιλειάδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Κομισάριος: Αντωνούλης
Επόπτες: Γιώγιου, Μούζουλας. Γραμματεία: Παναγιωτίδου.

Διαβάστε ακόμη...