"Νικηφόρο αποτέλεσμα, γιατί μας αξίζει!"

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League 2016-17.
"Νικηφόρο αποτέλεσμα, γιατί μας αξίζει!"

Ο έμπειρος κεντρικός του Δικεφάλου, Νίκος Σμαραγδής, δήλωσε για την συγκεκριμένη αναμέτρηση:

"Σαν αθλητές, θέλουμε τέτοια παιχνίδια με δυνατούς αντιπάλους και τα περιμένουμε. Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη σκέψη για τον αγώνα. Στόχος μας είναι μόνο η νίκη για πολλούς λόγους. Δεν τίθεται θέμα εκδίκησης για τον χαμένο τελικό του League Cup, πριν από μερικές μέρες. Εμείς σε κάθε αγώνα θέλουμε να κερδίζουμε και πιστεύω αυτή τη στιγμή, και μέσα στην έδρα, είναι σημαντικό ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, γιατί μας αξίζει!

Στο μυαλό μας δεν είναι αν θα καταφέρουμε να είμαστε πρώτοι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, και να αποτυπώνεται μέσα στο γήπεδο η πολύ καλή δουλειά που γίνεται. Είναι κάποια τεστ με δύσκολους αντιπάλους από τα οποία βλέπεις το επίπεδο της ομάδας αλλά και τι πρέπει να διορθώσεις.

Με τον Ολυμπιακό κάναμε δυο δυνατές μάχες. Στο δεύτερο παιχνίδι δεν παρουσιαστήκαμε όπως θα έπρεπε, κάνοντας μια εμφάνιση κατώτερη του αναμενόμενου, με πολλά λάθη στα οποία όμως έχουμε δουλέψει. Την πολύ καλή εμφάνιση με την Τουρ θέλουμε να την κρατήσουμε σαν παρακαταθήκη. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς διότι το τελευταίο διάστημα έχουμε δυνατά παιχνίδια και αυτό μας κρατά σε εγρήγορση και υψηλό επίπεδο, δείχνοντάς μας την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα. Σημαντικό είναι ότι η απόδοση μας συνεχώς ανεβαίνει.

Ξέρουμε τη δυναμική που έχει ο ΠΑΟΚ στην έδρα του και είμαι σίγουρος ότι οι φίλαθλοι της ομάδας θα είναι κοντά μας και κόσμιοι όπως και τα προηγούμενα χρόνια που δεν δημιούργησαν το παραμικρό".

Διαβάστε ακόμη...