«Αυτά είπαμε με τον Σαββίδη»

Ο Νίκος Σμαραγδής ήταν από τα «κλειδιά» της πρόκρισης του ΠΑΟΚ στους τελικούς της Volley League μετά το 3-1 στην ημιτελική σειρά με τον Ολυμπιακό.
«Αυτά είπαμε με τον Σαββίδη»

Ο πολύπειρος κεντρικός μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 μετά τη νίκη-πρόκριση επί των «ερυθρόλευκων», ενώ αποκάλυψε και τα όσα ειπώθηκαν με τον Ιβάν Σαββίδη στα αποδυτήρια της Πυλαίας.

«Είναι μεγάλη χαρά που είμαστε στον τελικό. Το πιστέψαμε από την πρώτη στιγμή. Όλη η σειρά κρίθηκε στις λεπτομέρειες απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Είμαστε πάρα πολύ καλή ομάδα και το δείξαμε στο γήπεδο. Αποδείξαμε ότι έστω και σαν αουτσάιντερ, από την τέταρτη θέση, μπορούμε να ανατρέψουμε τα πάντα και να πάμε στον τελικό», τόνισε ο 34χρονος άσος.

«Για να έχει σημασία αυτή η πρόκριση, θέλουμε να φτάσουμε στον τίτλο. Το χαιρόμαστε σήμερα μαζί με τον κόσμο μας, αλλά από αύριο μπαίνουμε σε σειρά τελικών. Μακάρι ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο και στους τελικούς, γιατί οι φίλαθλοί μας δίνουν μεγάλη ώθηση στην ομάδα», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς τι είπε ο Ιβάν Σαββίδης μετά τον αγώνα μιλώντας στην ομάδα στα αποδυτήρια, απάντησε: «Μας συνεχάρη, είπε πως είναι δίπλα μας και του υποσχεθήκαμε πως θα πάρουμε το πρωτάθλημα», ενώ στην ερώτηση αν το αφεντικό της ΠΑΕ έταξε κάποιο συγκεκριμένο πριμ, απάντησε: «Είπε να πάρουμε το πρωτάθλημα και θα είναι δίπλα μας».

Διαβάστε ακόμη...