«Όλοι οι παίκτες μπορούν να βοηθήσουν»

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός του Δικεφάλου Γιάννης Καλμαζίδης τόνισε:
«Όλοι οι παίκτες μπορούν να βοηθήσουν»

Aρχικά είπε: «Ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα για μας, όχι μόνο επειδή κερδίσαμε με 3-0, αλλά και λόγω της εμφάνισης που κάναμε. Τα παιδιά που δεν έχουν τόσο πολύ χρόνο συμμετοχής απέδειξαν ότι είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας και βοήθησαν τα μέγιστα. Δείξαμε σοβαρότητα, πετύχαμε τον στόχο μας και συνεχίζουμε».

Σε ό,τι αφορά την αντίπαλο του ΠΑΟΚ, σχολίασε: «Η Ορεστιάδα έχει μία ομάδα, που αν δεν μπεις σοβαρά θα έχεις προβλήματα. Εμείς όμως μπήκαμε δυνατά κι αποφασισμένοι και δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο αντίδρασης. Σήμερα λειτουργήσαμε αρκετά καλά τόσο στο σερβίς όσο και στο μπλοκ κι αυτό μας βοήθησε στη ροή του αγώνα. Η αλήθεια είναι ότι κερδίσαμε σχετικά εύκολα, αλλά εμείς ήμασταν αυτοί που το κάναμε εύκολο με την απόδοση μας».

Αναφερόμενος στις αλλαγές που έκανε σήμερα στο βασικό σχήμα ο κ. Καλμαζίδης: «Στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν μόνο 6-7 παίκτες, αλλά όλα τα παιδιά είναι σε θέση να αγωνιστούν και να βοηθήσουν. Σήμερα ήθελα να δω κάποια πράγματα για το μέλλον κι έτσι ξεκινήσαμε με αυτό το σχήμα».

Διαβάστε ακόμη...