Το γαρ πολύ της θλίψεως...

Μέρες που ’ναι, αποφάσισα να μην πω όσα ήθελα και όσα αξίζουν σε ορισμένους.
Equalizer Equalizer
Το γαρ πολύ της θλίψεως...

Είπα να σεβαστώ κάποια πράγματα. Πράγματα που κάποιοι εδώ τριγύρω, δεν σέβονται ούτε στο ελάχιστο…

Αφού όμως δεν σέβονται, δεν μπορώ να κρύψω και τελείως τις εντυπώσεις που μου αφήνουν. Απλά δεν θα τους στολίσω όπως έπρεπε...

Διαβάσαμε κι ακούσαμε και πάλι, πολλά. Από γνωστούς «γκρινιάρηδες», αλλά και από κάποιους που ξαφνικά θυμήθηκαν να αποκτήσουν πνεύμα κριτικό και οξύ.

Μάθαμε πως ο προγραμματισμός της ΠΑΕ, είναι γελοίος και θα μας καταστρέψει.

Μάθαμε, πως όλα είναι λάθος. Πως θύμωσαν λέει οι… μάνατζερ (εδώ γελάνε)!

Αλήθεια, οι κύριοι που μας τα λένε αυτά, δεν ντρέπονται λίγο;  Είναι γνωστό εδώ και καιρό, πως τους πήραμε πρέφα. Το μόνο που απομένει, είναι να τους πάρει πρέφα και ο Ιβάν. Και, αντί να λουφάξουν σε μια γωνία, όπως θα περίμενε κανείς, βγαίνουν και στην αντεπίθεση, οι αθεόφοβοι!

Πιστεύουν, οι μωροί, πως ο Σαββίδης ανήκει στην κατηγορία των αστείων παραγοντίσκων που βρήκαν λεφτά τυχαία και δεν έχουν περπατήσει στη ζωή τους. Πως θα τον τρομάξουν και θα τον κάνουν του... χεριού τους.

Δεν πειράζει, καλύτερα. Γιατί όταν τους κάνει πέρα, η ευχαρίστηση θα είναι μεγαλύτερη.

Αυτό βέβαια σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως όλα στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ δουλεύουν ρολόι. Τα είπαμε αυτά, μη τα ξαναλέμε. Αλλά από αυτό το σημείο, μέχρι να φτάνουμε να τα απορρίπτουμε όλα, μεσολαβούν πολλά. Πολλά και ύποπτα.

Λυπάμαι όμως για αυτούς που... «δίνουν» τη γραμμή για να ασκηθεί κριτική και να πεταχτεί λάσπη. Υπάρχει ακόμα κανείς που πιστεύει ότι το κάνουν από αγνή πρόθεση για τον ΠΑΟΚ; Ή μήπως το κάνουν από πολλή… θλίψη; Μήπως ψάχνουν τρόπους να καλύψουν τον... πωπό τους; Τη θέση μου άλλωστε για αυτούς, που πρέπει να αποχωρήσουν από την ΠΑΕ, την έχω εκφράσει κατηγορηματικά…

Μάθαμε όμως και το άλλο, τις τελευταίες ημέρες, πως ο χαζούλης ο Σαββίδης λέει, δεν έχει δεύτερο σακάκι να βάλει. Το παραμύθι γνωστό. Το μάθαμε άλλωστε εδώ και χρόνια.

Φαίνεται, πως τα εκατομμύρια που έσκασε ο Σαββίδης τον τελευταίο καιρό, δεν αρκούν για να κάνουν κάποιοι λίγη υπομονή. Να απέχουν απ τη λάσπη που πετάνε.

Είπαμε, όρκο δεν παίρνω για κανέναν. Μπορεί εν τέλει ο Σαββίδης να φύγει κι αυτός κυνηγημένος. Μπορεί να κάνει ολέθρια λάθη. Μέχρι τότε όμως, αυτή η ελεεινή τακτική να λοιδορούμε όποιον δεν μας κάνει τα χατίρια, δεν αποφέρει τίποτα.

Και… μέρες που είναι, θα πρέπει μάλλον να αναρωτηθούμε, μήπως αυτές οι τακτικές και αυτά τα μυαλά, έφεραν τον ΠΑΟΚ, τη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα, στο σημερινό σημείο…

Μέχρι λοιπόν να αλλάξουν κάποιοι μυαλά, εμείς εδώ θα είμαστε. Τους περιμένουμε.

Άντε και καλό Πάσχα.

 

ΥΓ Εντελώς τυχαία και απρόσμενα, σήμερα 4/5/2013, δύο συγκεκριμένες εφημερίδες, είχαν στο πρωτοσέλιδό τους ένα συγκεκριμένο θέμα σχετικό με τον ΠΑΟΚ. Φαίνεται λοιπόν, πως οι... μανατζερς δεν θύμωσαν και τόσο πολύ. Έχουν ακόμα λύσεις στα προβλήματά τους...

Διαβάστε ακόμη...