Λύσσαξε το «σύστημα»!

Απίστευτα πράγματα βλέπουν τα μάτια μας και ακούν τα αυτιά μας, από την ώρα του διαζυγίου με τον Δώνη.
Equalizer Equalizer
Λύσσαξε το «σύστημα»!

Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να σταθώ σε ότι έχει να κάνει με το αν το διαζύγιο αυτό ήταν λογικό ή θεμιτό. Αυτό είναι κάτι που βαραίνει ή θα βαρύνει αγωνιστικά την ομάδα και τίποτα περισσότερο.

Μου προκαλεί όμως τεράστια εντύπωση το γεγονός πως εδώ και δύο ημέρες, υπάρχουν πολλές αναφορές στον αθηναϊκό τύπο (και τα αντίστοιχα site που δυστυχώς υπηρετούν για λίγα ευρώ και κάποιοι «δικοί μας» μεγαλό-ΑΡΔ), που παίρνουν ξεδιάντροπα τη θέση του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, στηριζόμενα σε… «απόψεις», δήθεν στοιχεία, και σε λαϊκισμούς.

Είναι τέτοιας μορφής η «επιχειρηματολογία τους», που προκαλεί όχι απλά εκνευρισμό, αλλά εμετό.

Δεν σταματούν συγκεκριμένοι μικρομέγαλοι δημοσιογράφοι του ΚΩΛΟΥ, να μιλάνε προσβλητικά για τον νέο ΠΑΟΚ, το μεγαλομέτοχο του και τα στελέχη του.

Είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για κατευθυνόμενες κινήσεις, προ απαξίωση της προσπάθειας που γίνεται.

ΣΕ ΚΑΜΙΑ των περιπτώσεων δεν υποστηρίζω πως όλες οι κινήσεις της ΠΑΕ είναι άριστες και καλώς καμωμένες.

Είναι όμως τραγελαφικό και προκλητικό, να επαναλαμβάνεται συνεχώς το ίδιο καραγκιοζιλίκι στα Ελληνικά ΜΜΕ. Ποιο είναι αυτό;

Μα βέβαια η «συνήθεια», να κατακεραυνώνεται ΜΟΝΟ ο ΠΑΟΚ για οποιοδήποτε «σφάλμα» διακρίνουν αυτοί οι άσχετοι, ενώ την ίδια στιγμή – εδώ και δεκαετίες μάλλον-, στον υπόλοιπο ελληνικό αθλητισμό γίνονται ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ. Από παράγοντες και αθλητές.

Είστε τρομερά ξεφτιλισμένοι, κύριοι, και για μια ακόμα φορά θα επαναλάβω πως προσωπικά χαίρομαι και επικροτώ με μανία τον επαγγελματικό σας (και μόνο) ΨΟΦΟ. Είστε άξιοι της μοίρας σας και αν ο Ιβάν Σαββίδης έχει λίγο μυαλό, δεν θα ρίξει ΦΡΑΓΚΟ σε καμία μεταγραφή, παρά μόνο θα προσλάβει ένα στρατό επικοινωνιολόγους καταρτισμένους (και όχι λιμά σαν την πάρτη σας που γλύφατε κώλους για να προσληφθείτε οπουδήποτε), για να σας ξεφτιλίζουν καθημερινά και ακατάπαυστα. Άλλωστε αυτός ο τόπος μόνο με το γλείψιμο και τη λεζάντα κινείται.

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν όλοι αυτοί οι αυτόκλητοι προστάτες του ευ αγωνίζεσθαι και του Δώνη, παίρνουν χαρτζιλίκι ή όχι.

Για να είμαι ειλικρινής, ελπίζω να τα «αρπάζουν», διότι ειδάλλως οι θέσεις που παίρνουν προδίδουν αγνή εμπάθεια και ραγιαδισμό (ποιος άλλωστε είναι τόσο γελοίος για να υποστηρίξει πως αν στη θέση του Σαββίδη ήταν ο μπούλης του Πειραιά, πάλι θα είχαμε ανάλογα άρθρα και «απόψεις»; Κανείς…).

Μέχρι λοιπόν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ξυπνήσει, να αποβάλλει από μέσα της τους ανίκανους και να διεκδικήσει τα δικαιώματά της, είμαστε αναγκασμένοι να πονοκεφαλιάζουμε καθημερινά βλέποντας τη σαπίλα αυτού του τόπου.

Μέχρι τότε λοιπόν, κάτω τα ξερά σας από τον ΠΑΟΚ!

ΥΓ. Δεν σχολιάζω βέβαια το τι γλείψιμο έπεφτε στον Ιβάν, όταν ακούστηκε ότι θα κινηθεί για αγορά μεγάλου εγχώριου ΜΜΕ. Τότε βλέπεις, ήταν ο ηγέτης. Είναι δεδομένο όμως, πως και τότε απλά δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς. Τώρα, βρήκαν την χαραμάδα και χώθηκαν σαν σωστά σκουλήκια, να καταστρέψουν ότι μπορούν κι ότι προλάβουν…

Διαβάστε ακόμη...