Για γέλια και για κλάματα.

Όταν παρουσιάζεις ένα σύνολο, που οι αντίπαλοι γελάνε, και οι φίλοι κλαίνε, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά.
Προπονητής της Κερκίδας
Για γέλια και για κλάματα.

Για ακόμα ένα παιχνίδι ο ΠΑΟΚ του Δώνη, κατάφερε να σκορπίσει αυτό τον… κλαυσίγελο, δείχνοντας και επιβεβαιώνοντας πόσο τραγικά αδούλευτη ομάδα είναι.

Θα το ξεκαθαρίσω από νωρίς : Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ήταν τόσο κατώτερος του αντιπάλου. Για την ακρίβεια, αν εξαιρέσουμε ένα δεκάλεπτο στο β ημίχρονο, το ματς ήταν μοιρασμένο και ΚΑΚΟ.

Το αποτέλεσμα όμως, και ο αποκλεισμός, φανέρωσαν αυτό που φωνάζουμε εδώ και καιρό, όπως επίσης φανέρωσαν πως, καλώς ή κακώς, ο κόσμος έχει ΚΡΙΣΗ και ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ. Κάτι το οποίο φαίνεται πως λείπει από ορισμένους υπεύθυνους. Και όταν η ομάδα δεν κάνει βήματα μπροστά, έρχονται στιγμές που η αγανάκτηση του κόσμου ξεσπάει.

Παρότι λοιπόν σε μια άλλη χρονιά, μια αποτυχία θα μπορούσε να περάσει αναίμακτα μπροστά στο γενικό συμπέρασμα πως η ομάδα παίζει μπάλα (ΠΑΣ-ΠΑΟΚ 4-0), στη φετινή σαιζόν ο κόσμος ξεσπά.

Και ξεσπά γιατί βλέπει ένα πλανόδιο τσίρκο.

Δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω αναλύσεις. Άλλωστε το ματς στηρίχθηκε σε μεγάλο βαθμό στα συμφέροντά των δύο ομάδων. Μετά το τέρμα του Αστέρα, ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε την πραγματική δυνατότητα να αντιδράσει, κι αυτό γιατί του έλειπε το εξής απλό, απλούστατο και γελοίο πραγματάκι, που τσιρίζω όλη τη φετινή χρονιά :

Οργάνωση, και οργανωτής.

Αλλά επειδή ορισμένα πράγματα καταντάνε και αστεία, αφήνω τους υπεύθυνους να μας μαγέψουν επιβάλλοντας ένα ποδόσφαιρο της δεκαετίας του 90, το οποίο μάλιστα μας πλασάρουν ως όραμα για το μέλλον. Θέλω να δω μέχρι ΠΟΤΕ θα προσπαθούν να μας πείσουν ότι η ΤΡΥΠΑΡΑ που υπάρχει στα χαφ μας λόγω έλλειψης τρίτου παίκτη, θα καλύπτεται με δικαιολογίες και ασυναρτησίες («Είπα στο Σαλπιγγίδη να γυρίζει να μαρκάρει»…) .

Μέχρι τότε, ας αράξουν στα κυβικά τους κι ας απολαύσουν το μπινελίκι που τρώνε.

Όχι κύριοι. Αρνούμαι να δεχθώ πως έφταιγαν οι παίκτες. ΔΕΝ είναι δυνατόν να ρίχνουμε την ευθύνη στο συμπλέκτη, όταν ο οδηγός  είναι πιωμένος, τρελός, ή και τα δύο, και φουντάρει απ το γκρεμό.

Όχι κύριοι, οι παίκτες που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο ΔΕΝ είναι παγκόσμιας κλάσης. Είναι όμως μια χαρά για τα Ελληνικά δεδομένα. Χρειάζονται όμως, ως άνθρωποι κι αυτοί, δουλειά. Και κάποιον σοβαρό ΔΑΣΚΑΛΟ. Όχι γελοιότητες. Να αποκτήσουν ρυθμό. Να βρουν χημεία. Να έχουν ένα αναθεματισμένο ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ στο γήπεδο. Ένα πλάνο που να μάθουν με κλειστά μάτια. Σας θυμίζει κάτι;

Ο ΠΑΟΚ με βάση όλα τα παραπάνω, παρουσιάστηκε αστείος στην Τρίπολη. Με μια γελοία νοοτροπία πως το κύπελλο είναι ειδικών συνθηκών και άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να παίξουμε μπάλα. Μα όταν βρε αστείοι, έχετε χτίσει μια ομάδα που δεν ξέρει να διαχειρίζεται αγώνες, παρά μόνο να στηρίζεται σε συγκυρίες, ΠΩΣ περιμένετε να πάρει έξυπνα ένα παιχνίδι; Πως περιμένετε να το διαχειριστεί κατάλληλα;

Το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ έχει και καλά στοιχεία. Η θεωρία όμως βάσει της οποίας κινούνται οι ιθύνοντες του, είναι ένα απόλυτο μηδενικό. Και όχι μόνο αυτό, μα συνεχίζουν να ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ την ομάδα εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων.

Τα πλευ οφ έρχονται. Πιθανώς κάποιοι άλλοι, να πρέπει να φεύγουν.

Βαθμός αγώνα : 0/10

Διαβάστε ακόμη...