Και τώρα… σιωπή!

Τελείωσαν λοιπόν οι μεταγραφές κι αυτού του Γενάρη. Που, και πάλι, ακούσαμε τα μύρια όσα!
Equalizer Equalizer
Και τώρα… σιωπή!

Μήνες πριν ξεκινήσει, η περίοδος αυτή, τα γνωστά παπαγαλάκια, από διάφορα στρατόπεδα, μας είχαν… ζαλίσει στον έρωτα, με τις αστείρευτες γνώσεις τους για τα δρώμενα στον ΠΑΟΚ.

«Τον τάδε πήρε ο Βρύζας, τον δείνα ο Ιβάν»…

Κι όταν είδαν ότι δεν τους βγαίνει, άρχισαν τη μίρλα. Επικοινωνιακή ήττα το ένα, αδυναμία το άλλο, και τα λοιπά.

Φτάσαμε στο σημείο να ακούμε το γελοιωδέστατο επιχείρημα, πως αν ο Σαββίδης δεν πάρει έργα, όχι μόνο δεν θα κάνει μεταγραφές, αλλά θα σηκωθεί να φύγει! Μιλάμε για κάλο στον εγκέφαλο! Αλλά αν αυτός ο τόπος δεν είχε τόσα σκαλωμένα μυαλά, και τόσους ξερόλες, δεν θα είχε πιάσει πάτο…

Κάπως έτσι φτάσαμε στην 1η Φλεβάρη, κι ο ΠΑΟΚ είναι, μακράν του δεύτερου, η ομάδα που ενισχύθηκε περισσότερο αγωνιστικά.

Το αν αυτές οι μεταγραφές, θα φέρουν και νίκες, είναι θέμα του προπονητικού επιτελείου. Οι παίκτες, μπορεί να μην είναι παγκοσμίου φήμης, αλλά για τα δεδομένα που επικρατούσαν στον ΠΑΟΚ, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι αν μη τι άλλο, ένα επίπεδο πάνω.

Μένει να το δούμε και στο γήπεδο…

ΥΓ Να πληροφορήσουμε μόνο τους γνωστούς και μη εξαιρετέους ημιαγράμματους παντογνώστες, πως οι μεταγραφές που έγιναν, στο σύνολο τους θα κοστίσουν πολύ πάνω από τα 900 χιλιάρικα που γράφονται… Όχι τίποτα άλλο, αλλά έχουν φτάσει στο σημείο όταν τους βολεύει να θυμούνται το βάρος της εφορίας, κι όταν τους βολεύει να το ξεχνάνε…

Διαβάστε ακόμη...