Μικρότητες!

Ότι δεν έχουμε εμπιστοσύνη στον Ελληνικό Τύπο, είναι αυτονόητο.
Equalizer Equalizer
Μικρότητες!

Υπάρχουν όμως, και κάποια όρια.

Εδώ και πολύ καιρό, γίνεται κουβέντα σχετικά με την πιθανή συμμετοχή του Εργκυς Κάτσε, στην Εθνική ομάδα της χώρας του, της Αλβανίας. Ο νεαρός του ΠΑΟΚ, που τράβηξε τα βλέμματα της δημοσιότητας πάνω του, με τις εμφανίσεις που έκανε από το καλοκαίρι και μετά, είναι λογικό να μπαίνει σε σκέψεις.

Κι αυτό  γιατί, ζώντας πολλά χρόνια στην Ελλάδα, έχει πλέον ενσωματωθεί πλήρως στον κοινωνικό ιστό, ζει αρκετά καλά (φαντάζομαι) στη Θεσσαλονίκη και όπως κάθε άνθρωπος βιώνει πλέον με διαφορετικό τρόπο το ζήτημα της εθνικότητας του.

Όλα αυτά όμως, αποτελούν προσωπικά του ζητήματα.

Και το λέω , καθώς εδώ και λίγες ημέρες βλέπουμε κάποιες γελοίες τάσεις από εφημερίδες και λοιπούς γνωστούς κονδυλοφόρους, που ξαφνικά ανακάλυψαν την… πρεμούρα του Φερνάντο Σάντος να τον εντάξει στην Εθνική Ελλάδος.

Δε λέω, σίγουρα ο προπονητής της Εθνικής θα έχει τα μάτια του ανοιχτά, ώστε να τον χρησιμοποιήσει αν το κρίνει. Από το σημείο αυτό όμως, μέχρι το να παρουσιάζεται ως δεδομένη η κλήση του παίκτη, υπάρχει απόσταση.

Ακόμα κι έτσι να είναι όμως, το να προσπαθούν κάποιοι να επηρεάσουν ένα νεαρό παιδί, με τις τακτικές τους, είναι άρρωστο.

Για μένα, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Το εθνόσημο για κάποιους παίκτες σημαίνει πολλά. Για άλλους όχι και τόσα. Είναι όμως, προσωπικό ζήτημα, ψυχολογικό. Θα περίμενα λοιπόν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ (πιθανώς και να έχει ήδη γίνει), να προστατέψει τον παίκτη.

Και θα περίμενα από τον ίδιο, να κάνει μια τίμια επιλογή, ώστε να αποδίδει και καλύτερα, στο κάτω κάτω.

Ως οπαδός του ΠΑΟΚ, το μόνο που με νοιάζει, είναι ο Εργκύς να αισθάνεται περήφανος κάθε φορά που φοράει τη φανέλα με το Δικέφαλο.

Τα υπόλοιπα, με αφήνουν αδιάφορο.

Διαβάστε ακόμη...