Να λείπει το βύσσινο…

Χωρίς ιδιαίτερη έκπληξη παρατηρώ τη νέα τακτική των κυρίων του Πειραιά, κι όχι μόνο…
Equalizer Equalizer
Να λείπει το βύσσινο…

Εδώ και λίγες μέρες λοιπόν, έχουν στην κυριολεξία ΛΥΣΣΑΞΕΙ να προβάλλουν τον ΠΑΟΚ και τα… κατορθώματά του, σε καθημερινά άρθρα και πρωτοσέλιδα.

Όχι μόνο εφημερίδες και site που πρόσκεινται στον ΟΣΦΠ, αλλά και υποτιθέμενες… ουδέτερες φυλλάδες, προσπαθούν να επιβάλλουν μια συγκεκριμένη εικόνα, της «επερχόμενης λαίλαπας» του ΠΑΟΚ.

Προφανώς οι περισσότεροι θα με ρωτήσουν, γιατί με ενοχλεί αυτό.

Γιατί, απλούστατα, κάνει μπαμ από χιλιόμετρα, ότι ΔΕΝ είναι μια ειλικρινής αντίδραση, ΔΕΝ είναι κάτι που έχουν αναλύσει, ΔΕΝ είναι η ουσιαστική τους άποψη.

Είναι η αντίδραση του συστήματος των ΜΜΕ και των διοικήσεων οργανισμών και ομάδων της superleague, οι οποίοι απεγνωσμένα ψάχνουν ένα αντίπαλο δέος για το παραχαϊδεμένο παιδάκι του Πειραιά. Προσπαθούν να πλασάρουν κάτι για να δημιουργούνται κόντρες, να υπάρχει ενδιαφέρον με την αρνητική έννοια.

Ποντάρουν στην αίσθηση της κόντρας και της αντιπαλότητας, γι αυτό και … προειδοποιούν με πρωτοσέλιδα τον ΟΣΦΠ να προσέξει την πορεία του.

Δε λέω, αν όλα αυτά γινόντουσαν μετά από συγκλονιστικές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ, μετά από πετυχημένες πορείες (όπως τα προηγούμενα χρόνια) ή έστω νίκες σε ντέρμπι, θα είχαν κάποια λογική.

Τώρα, απλά πιάνονται ορισμένοι καλοθελητές, από περιστασιακές νίκες ή εύκολα διπλά του ΠΑΟΚ, και στην προσπάθεια τους να πάρουν και λίγα κλικ παραπάνω, τσιρίζουν για το πόσο υπερδύναμη είναι ο ΠΑΟΚ πλέον.

Ναι, κύριοι, σε λίγο καιρό πιθανώς θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τον νέο ΠΑΟΚ. Όχι ακόμη όμως.

Επειδή λοιπόν, ο ΠΑΟΚ δεν είναι εδώ για να "πουλάτε" καλά το προιόν σας, να λείπει το βύσσινο.

Γιατί, αυτή η εκτόξευση της προσμονής και των απαιτήσεων, ΔΕΝ κάνει καλό στον σημερινό ΠΑΟΚ. Την απαραίτητη πίεση από τον κόσμο για επιτυχίες, ο Δικέφαλος την έχει ούτως ή άλλως. Εσείς, κρατήστε τα αστεία συμφέροντά σας μακριά.

Διαβάστε ακόμη...