Θα μας τρελάνετε, ρε;

Άλλο ένα επεισόδιο στο γελοίο σήριαλ των ιατρικών προβλημάτων παικτών του ΠΑΟΚ, παίχθηκε σήμερα, μετά από μια εβδομάδα ερωτήσεων και –λειψών- απαντήσεων.
Equalizer Equalizer
Θα μας τρελάνετε, ρε;

Έχουμε πλέον μπει στον τρίτο χρόνο κατά τον οποίο η ομάδα μας ταλανίζεται από τραυματισμούς, μα κυρίως από άστοχες απαντήσεις και ημίμετρα.

Θα ξεκαθαρίσω από τώρα πως, ΝΑΙ στην Ελλάδα δεν γυμνάζονται όπως στο εξωτερικό οι παίκτες.

ΝΑΙ, δεν είναι δυνατόν να φταίνε όλοι οι προπονητές για τις συνεχείς θλάσεις.

ΝΑΙ, δεν είναι σοβαρό να κατηγορούμε τον γιατρό για την αρρώστια μας.

ΑΛΛΑ, νισάφι! Όλο κάτι φταίει, όλο κάτι γίνεται και η ομάδα αποδεκατίζεται.

Σημερινό χτύπημα –για Τρίτη φορά φέτος-, ο Πάμπλο Γκαρσία. Ένας παίκτης που προσωπικά θεωρώ πως σιγά σιγά πρέπει να αποδεχθούμε ότι δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα , ακόμα και στον μειωμένο βαθμό που προβλεπόταν. Θεωρώ δηλαδή πως έχει «κλατάρει» ως οργανισμός και δεν θα επανέλθει. Στο πρόσωπό του εστιάζονται τα όσα ανέφερα πιο πάνω :

Προφανώς δεν μπορούμε να περιμένουμε να γυρίσει ο χρόνος πίσω για να ξανανιώσει ο Πάμπλο και να μασάει σίδερα.

Προφανώς και δεν φταίει το προπονητικό τιμ για τα προβλήματά του.

Αλλά : Ως πότε θα βλέπουμε το ίδιο παραμύθι με τα ήξεις- αφήξεις και τις λανθασμένες ιατρικές εκτιμήσεις, που ΠΑΝΤΑ καταλήγουν σε κάτι χειρότερο απ ότι προβλεπόταν;

Να θυμηθούμε τι γινόταν την περυσινή χρονιά; Ή την προπέρσινη;

Δεν είμαι μάντης, ούτε παντογνώστης για να απαντήσω αν φταίνε οι γιατροί της ομάδας (που τόσο πρόθυμα υπερασπίστηκαν κάποιοι παίκτες προ μηνών), ή οποιοσδήποτε άλλος.

Αλλά ως άνθρωπος που θέλει πάνω απ όλα να βλέπει μια υγιή ομάδα να αγωνίζεται, εκλιπαρώ όσους αποφασίζουν για τα δρώμενα στον ΠΑΟΚ, να ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ το κεφάλι τους στο ντουβάρι, μπας και βρουν τη λύση.

Γιατί όλη αυτή η φαρσοκωμωδία που παίζεται για δύο και παραπάνω χρόνια, προσβάλλει τη νοημοσύνη μας και γελοιοποιεί το σύλλογο. Δεν είναι δυνατό σε ΚΑΘΕ περίπτωση , να αδυνατούμε να κάνουμε μια σοβαρή πρόβλεψη για την πάθηση, ή το χρόνο αποθεραπείας, ή την ύπαρξη (ή μη), τραυματισμού!

Αγοράστε κάνα ματόχαντρο ρε παιδιά, μπας και διώξουμε το κακό…

Διαβάστε ακόμη...