Περί μαγειρικής…

Έφτασε λοιπόν η πολυαναμενόμενη στιγμή της ανακοίνωσης του νέου διοικητικού σχήματος που θα κουμαντάρει την ΠΑΕ (υπό το βλέμμα του Σαββίδη, βεβαίως), για το επόμενο διάστημα.
Equalizer Equalizer
Περί μαγειρικής…

Ή τουλάχιστον, μέχρι τη διευθέτηση της υπόθεσης των χρεών, και το σχηματισμό κανονικής διοικήσεως, …

Η μια αλήθεια είναι πως το τελευταίο δεκαήμερο, τα σενάρια «έδωσαν και πήραν».

Όπως και οι κινήσεις τακτικής, από διάφορους εντός κι εκτός ΠΑΕ, βεβαίως. Αλλά θα έρθει και η ώρα τους.

Απ ότι καταβαίνω, ο Σαββίδης έχει κατασταλάξει. Έκανε τους υπολογισμούς του και έφτασε στο τελικό αποτέλεσμα, το οποίο και δεν θα αργήσει να ανακοινωθεί. Φαντάζομαι, πως αυτό θα γίνει μετά τον αυριανό αγώνα, για λόγους προληπτικούς και τυπικούς.

Η άλλη αλήθεια, είναι πως, όλο αυτό το διάστημα, όσα μαθεύτηκαν για τη νέα διοίκηση, επιβεβαίωσαν τα λεγόμενα  περί «ομελέτας», στο προηγούμενο κείμενο μου.

Μπορεί να μη γνωρίζω το ακριβές σχήμα της επόμενης μέρας μα σίγουρα, ο Σαββίδης με τις επιλογές του (η υποψηφιότητα Γκαγκάτση, καθώς και η επιλογή… έκπληξη για την οποία μάθαμε σήμερα από τα «Σπορ»), δείχνει πως έχει επαφή με τα δεδομένα της Ελλάδας, αλλά αποφασίζει αυτόνομα, κρίνοντας το πώς θέλει να διοικήσει.

 Και σίγουρα, οι λίγες μα έντονες αλλαγές στη διοίκηση, αποδεικνύουν πως, αν μη τι άλλο, αψηφά μια πιθανή κόντρα με «αντιφρονούντες» οπαδούς, οργανωμένους και μη.

Μπαίνει αποφασιστικά δηλαδή, από το πρώτο τρίμηνο της παρουσίας του στην ομάδα, στον πιο δύσκολο και δυσλειτουργικό τομέα του ΠΑΟΚ, σε ότι αφορά το κομμάτι της επικοινωνίας με τον κόσμο. Και αυτό, κάτι δείχνει.

Μπορεί εν τέλει κάποιοι να μη το θεωρήσουν και τόσο… βαρβάτο αυτό το «σπάσιμο αυγών» μα,  το νόημα των κινήσεων που προτίθεται να κάνει ο Ιβάν, είναι συγκεκριμένο και σίγουρα ηχηρό, στις τάξεις του ΠΑΟΚ, και όχι μόνο…

Αν μάλιστα φανερωθεί και αυτό το έκτο άτομο «έκπληξη», τότε θα μπορέσουμε να κρίνουμε καλύτερα τις προθέσεις του, καθώς και τα μηνύματα που επιδιώκει να στείλει προς κάθε κατεύθυνση.

Ες αύριο (ή μεθαύριο) λοιπόν, τα σπουδαία!

Υ.γ. Εγώ, το μόνο που ελπίζω, είναι να έρθει η μέρα των μεγάλων αλλαγών εντός της ΠΑΕ, για να μπορέσω να κράξω άφοβα τα δεκάδες ελεεινά λάθη που κάνουν κάποιοι, υπάλληλοι και μη, μα κανείς δεν κατακρίνει «για το καλό της ομάδας».

Διαβάστε ακόμη...