Αυτόν τον ΠΑΟΚ θέλουμε;

Η περίπτωση του Μπάμπη Τσολακίδη -τον οποίο δεν γνωρίζω προσωπικά- είναι ένα γερό χαστούκι στη διαφορά καρδιάς και λογικής.
Moican4
Αυτόν τον ΠΑΟΚ θέλουμε;

Γιατί οπαδός του ΠΑΟΚ σημαίνει πράττω αυτό που λέει η καρδιά και μόνο, παραγνωρίζοντας πολλά σημαντικά πράγματα.

Γιατί ποτέ ο ΠΑΟΚτσής δεν θα γίνει γάβρος να του πληρώνουν τις εκδρομές, να έχει τις αβάντες του κάθε χοντρού, να σκύβει και να προσκυνάει τον κάθε καραγκιόζη.

Αν η λογική έμπαινε μπροστά από την καρδιά, σήμερα δεν θα είχαμε ούτε εκδρομές, ούτε Λαό, ούτε έδρα ούτε τίποτα.
Και φτάνουμε σε μια τέτοια τραγική περίπτωση όπως του Μπάμπη Τσολακίδη όπως φυσικά και των αδερφών μας που χάθηκαν, που λες τελικά για κάποιους ο ΠΑΟΚ είναι μόνο 4 γράμματα ή μία ακόμη μπίζνα.

Δυστυχώς ο τεράστιος αυτός σύλλογος τον οποίο υπηρετούμε πάσχει από ανθρωπιά και κοινωνικό πρόσωπο.

Ανύπαρκτο κοινωνικό προφίλ το οποίο θυμάται μόνο στις κλασσικές περιπτώσεις των εορτών.
Μα ο ΠΑΟΚ δεν είναι ένα συνηθισμένο σωματείο, ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο η μπάλα, οι 2-3 ώρες την Κυριακή και μετά τέλος.

Είναι πάρα πολλά που δυστυχώς λυπάμαι που δεν μπόρεσαν να κατανοήσουν ούτε ο Ζαγοράκης, ούτε ο Βρύζας (καλά ο Κατσαρής είναι σε άλλη διάσταση).

Ειδικά τώρα που οι εποχές έχουν γίνει τόσο απάνθρωπες έπρεπε να ήμασταν δίπλα σε όποιον έχει ανάγκη και να του δείξουμε ότι τα φτερά του Δικέφαλου Αετού είναι πολύ μεγάλα για να βάλουν στην αγκαλιά τους οποιονδήποτε.

Αν δεν το κάνει ο ίδιος ο ΠΑΟΚ, τότε ποιος;
Αν δεν μπει μπροστάρης να μας συμπαρασύρει τότε ποιος θα μπει;

Γιατί θα πρέπει να είμαστε τόσο σκληροί σε κάποιους ανθρώπους που έδωσαν τα πάντα για τον ΠΑΟΚ; Γιατί δεν μπαίνουμε στην θέση τους, παρά μόνο όταν μας συμβαίνει κάτι αντίστοιχο επιδιώκουμε τότε την ανθρωπιά και την συμπαράσταση;

Προσωπικά νιώθω τόσο αδύναμος αλλά και τόσο δυνατός στο να αντιστρέψουμε τα πράγματα από μόνοι μας. Γιατί αν είχα την δύναμη θα διοργάνωνα ένα φιλικό αυτό το Σαββατοκύριακο με 5 ευρώ γενική είσοδο και όλα τα έσοδα θα τα διέθετα στον Μπάμπη Τσολακίδη, και στην επόμενη ευκαιρία άλλο ένα φιλικό και τα έσοδα  θα δίνονταν στις οικογένειες των θυμάτων σαν ένα δείγμα αναγνώρισης για τα παιδιά που χάθηκαν στον δρόμο για να είναι στο πλευρό του ΠΑΟΚ.

Την ώρα που τα πάντα γύρω μας καταρρέουν ο ΠΑΟΚ οφείλει να είναι πρωτοπόρος και να δείχνει ότι δεν του λείπει η ανθρωπιά και η ευαισθησία.
Το χειρότερο πράγμα είναι η αχαριστία και αυτή την στιγμή αυτό συμβαίνει.

Κάνω μία έκκληση σε όλους, κυρίως στην διοίκηση αλλά και στους παίκτες.
Να δείξουν ότι τιμούν τον κόσμο αυτό που έχει κάνει τόσα χιλιόμετρα, που άφησε την ζωή του στην άσφαλτο, που κατέστρεψε την ζωή του.

Δεν είναι ελεημοσύνη, λίγη ανθρωπιά ζητάμε να μας δείξει ο σύλλογος που υπηρετούμε τόσο πιστά δίχως να λογαριάζουμε τίποτα την ώρα που η λέξη Κράτος Πρόνοιας είναι ένα ανέκδοτο και μάλιστα κακόγουστο. Ο ΠΑΟΚτσής έμαθε να είναι υπερήφανος και να μην λυγίζει παρά τις αντιξοότητες που συναντά και περήφανος θα παραμείνει ότι και να γίνει...

ΥΓ. Προσωπικά έψαξα και ρώτησα πολλές εταιρείες για την δυνατότητα SMS και την διάθεση των χρημάτων στον Μπάμπη. Δυστυχώς όλες μας όλες μου απάντησαν πως από τα 2 ευρώ που κοστίζει το μήνυμα, μόνο το 25-30% θα διατεθεί σε εμάς, δηλαδή με λίγα λόγια θα κάνουμε μάγκες κάποιους άλλους γιατί κρίιση, έξοδα κτλ, έ όχι δα..

Moican4

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...