Τέλος στον "αυτόματο πιλότο" της ομάδας!

Τα "ωραία" λένε έχουν ένα τέλος ε, καιρός ήταν αυτό το τέλος να δοθεί και στον ΠΑΟΚ. Αρκετά με το κουμπί γυρισμένο στον αυτόματο πιλότο, ώρα να αναλάβει το πηδάλιο του υπερωκεανίου ο κυβερνήτης του.
Moican4
Τέλος στον "αυτόματο πιλότο" της ομάδας!

Ευτυχώς ή δυστυχώς έπρεπε να έρθει ένα Έλληνας ομογενής για να μας μάθει τα αυτονόητα, για να δουλέψει ο ΠΑΟΚ επαγγελματικά και όχι ρουσφετολογικά. Η κίνησή του το να μαζέψει ξανά τα βιογραφικά όλων για μια επανεκτίμηση του δυναμικού που εργάζεται στην ΠΑΕ δείχνει πόσο σοβαρός είναι.

Όταν λειτουργείς με κολλητούς, με ρουσφέτια, με ένα περιβάλλον που μόνο επαγγελματικά δεν θα δουν τον ΠΑΟΚ ξέρεις εξ αρχής ότι οι δυνατότητες τόσο των ίδιων όσο και της ομάδας θα είναι περιορισμένες και τα αποτελέσματα μη επιθυμητά.

Και αυτό δεν χρειάστηκε κανένας Σαββίδης για να το κατανοήσει. Το πράγμα φωνάζει από μόνο του εδώ και καιρό, αλλά στον ΠΑΟΚ δεν μας άκουγαν ή δεν ήθελαν να μας ακούσουν, τώρα υποχρεωτικά δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς.

Όσοι έχουν την απαραίτητη μόρφωση, βιογραφικό και ικανότητες θαρρώ πως δεν θα πρέπει να ανησυχούν. Ίσα ίσα θα πρέπει να νιώθουν τυχεροί που θα πλαισιωθούν από άτομα που θα ανεβάσουν τον ΠΑΟΚ ένα σκαλί παραπάνω λειτουργώντας καθαρά επαγγελματικά και προς όφελος της ομάδας.

Άβολα θα πρέπει να νιώθουν αυτοί που στην ουσία δεν έκαναν τίποτα, δεν είχαν ούτε το βιογραφικό, ούτε την εμπειρία αλλά ούτε και την μόρφωση και εξαιτίας κάποιου "μπάρμπα" βολεύτηκαν στον ΠΑΟΚ.

Στα πρόθυρα του 2013, ο ΠΑΟΚ πρέπει απαραίτητα να προχωρήσει μπροστά με ότι συνεπάγεται από αυτό απαγκιστρωμένος από αντιλήψεις και πρόσωπα που τον κρατούσαν σε χαμηλό επίπεδο. Είναι ώρα να μπει "μπροστά" και το γήπεδο και όλα όσα πρεσβεύει αυτός ο σύλλογος και αυτός ο Λαός, και γι' αυτό τον σκοπό έχουν χρέος όλοι όσοι βρίσκονται δίπλα στα 4 ιερά γράμματα να κάνουν το παν για να επιτευχθεί.

Έρχεται νομίζω η ώρα που θα πάψουν τα πράγματα στον ΠΑΟΚ να γίνονται στην τύχη ή από μόνα τους αλλά θα υπάρχει ένα πλάνο και ένα σχέδιο για όλα με μοναδικό γνώμονα τον σεβασμό αυτού του κόσμου που σήμερα πεινάει κυριολεκτικά αλλά θα βρεθεί με κάθε τρόπο δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα.

Μερικοί νομίζουν πως αυτό θα σταματήσει εδώ....

Πολλοί όμως μπορεί να βρεθούν από δήμαρχοι κλητήρες, αλλά έτσι είναι η ζωή...

ΥΓ. Δίωξη Ζαγοράκη. Οι "παπαγάλοι" έπιασαν δουλειά. Εκεί που έγλυφαν έφτυναν και το ανάποδο και όσο συνεχίζουν θα γίνονται ακόμα πιο γραφικοί.

Moican4

Διαβάστε ακόμη...