Υπόθεση Ζαγοράκης, vol. 1

Η βαλίτσα γύρω από την υπόθεση του Θόδωρου Ζαγοράκη έχει ήδη πάει μακριά, δύο χρόνια τώρα. Και θα πάει μακρύτερα.
Equalizer Equalizer
Υπόθεση Ζαγοράκης, vol. 1

Πιθανώς να είναι ακόμα νωρίς για να βγουν κατάλληλα και σοβαρά συμπεράσματα.

Αυτό όμως που κάνει εντύπωση μέχρι τώρα, είναι η στάση των ΜΜΕ, τα οποία επηρεάζουν σημαντικό κομμάτι του κόσμου και ως επί το πλείστον σέρνουν το θέμα σε επικίνδυνα και χαοτικά μονοπάτια.

Την προηγούμενη εβδομάδα, πλασαρίστηκε ως ΔΕΔΟΜΕΝΗ  η άσκηση δίωξης κατά του πρώην προέδρου της ΠΑΕ. Κάτι τέτοιο μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει επιβεβαιωθεί, καθώς δεν έχει υπάρξει τέτοιο έγγραφο στα χέρια του Ζαγοράκη.

Σήμερα, διαβάζουμε πως πιθανώς αύριο να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε αν ισχύει ή όχι. Προφήτες ούτε είμαστε ούτε μπορούμε να γίνουμε...

Αυτό που είμαστε σε θέση να ξέρουμε,  είναι πως μας φαίνεται άρρωστο, το να γνωρίζουν τα χ ΜΜΕ εκ των προτέρων, τις διαθέσεις και το πλάνο της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Κατά δεύτερο λόγο, παρατηρείται και μια εξίσου άρρωστη κατάσταση στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ. Το γεγονός άλλωστε αυτό, δεν είναι καινούριο.

Από την πρώτη στιγμή που ακούστηκαν διάφορες φήμες για την απελθούσα διοίκηση, οι διαχωρισμοί ήταν πολλοί, και συνήθως στηρίζονταν σε αβάσιμα επιχειρήματα και αφορισμούς.

Χθες, στο φιλικό με τον Πανσερραικό, η Τούμπα και πάλι είχε να αντιμετωπίσει το φάντασμα του διαχωρισμού.

Μια ομάδα ατόμων, ασχέτως με την ηλικία ή την ιδιότητα τους, επέλεξαν να ισοπεδώσουν την κατάσταση, προκαταβάλλοντας το αποτέλεσμα της ποινικής διαδικασίας, και προεξοφλώντας την ενοχή του Ζαγοράκη.

Πιθανώς και να δικαιωθούν. Πιθανώς όμως και όχι.

Μέχρι τότε, είναι μάλλον επικίνδυνο, να στηριζόμαστε στο τίποτα, για να διαλύουμε τα πάντα.

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης, εκ των πραγμάτων, δεν είναι Ούτε Γούμενος, Ούτε Μπατατούδης.

Και μια ενδεχόμενη ήττα του, θα είναι ήττα όλων μας. Το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε, είναι να μη χαιρόμαστε γι αυτό.

Υ.γ. Θα ήθελα όμως να τονίσω, στο πλαίσιο της κριτικής προς ΜΜΕ, πως ενώ γρήγορα εμφανίστηκαν διάφοροι καλοθελητές που προαποφάσισαν την ενοχή του τέως προέδρου, εξίσου γρήγορα εμφανίστηκαν υποστηρικτές του, ιδιαιτέρως από… Αθήνα μεριά, οι οποίοι προέβαλλαν γελοιότητες για να τον υποστηρίξουν. Δεν γνωρίζω τις αιτίες, γνωρίζω όμως τα αποτελέσματα. Υποδείξεις και λυκοφιλίες, δεν χρειάζεται ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε ο κόσμος του, ούτε ο Ζαγοράκης.

Διαβάστε ακόμη...