Τεράστια ευκαιρία η «νέα σελίδα»…

 Στην προηγούμενη τοποθέτησή μου, αναφέρθηκα στα θετικά που προσμένω να φέρει, και θεωρώ πως θα φέρει η έλευση Σαββίδη στα ηνία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Equalizer Equalizer
Τεράστια ευκαιρία η «νέα σελίδα»…

Θα ξανατονίσω, πως η αισιοδοξία μου δεν προέρχεται ούτε από δήθεν πληροφορίες, ούτε από πουθενά αλλού. Είναι ξεκάθαρα η πεποίθησή μου, που διαμορφώθηκε βάσει των όσων είδαμε τους τελευταίους μήνες από έναν σοβαρό επιχειρηματία, με σοβαρή προσέγγιση στο ζήτημα της ΠΑΕ. Αυτό άλλωστε δεν αμφισβητείται από κανέναν.

Από εκεί και πέρα, η νέα σελίδα που πρόκειται να γραφεί για το σύλλογο, περιλαμβάνει δεκάδες άλλα ζητήματα, πέρα από την ταλαιπωρημένη ΠΑΕ.

Πλέον, ο ΠΑΟΚτσής έχει τη δυνατότητα και την ευκαιρία, να ασχοληθεί με τον ΑΣ, με τα άλλα τμήματα του συλλόγου, με την ανάπτυξη ευρύτερα της ομάδας.

Να πάψει να τρώγεται καθημερινά με τις σάρκες του για το πώς θα πληρωθεί ο χ παίκτης στο ποδόσφαιρο, ή πως θα ρίξει τη διοίκηση ή πως θα ανεβάσει άλλη.

Πλέον, υπάρχει η απαραίτητη σταθερότητα στη ναυαρχίδα μας, που μας δίνει τη δυνατότητα να στρέψουμε τα… αντιδραστικά βλήματα μας προς άλλα στρατόπεδα..

Ο ΑΣ, που τόσο συζητήθηκε τα προηγούμενα χρόνια, παραμένει μόνος κι έρημος. Κακός κι ανάποδος ο Κατσαρής, αλλά είναι ακόμα εκεί. Εμείς που είμαστε; Είναι τώρα η ευκαιρία να πιέσουμε για μαζική εγγραφή μελών στον Ερασιτέχνη. Είναι τώρα η ευκαιρία να δούμε την αυταπάρνηση και την μαχητικότητα πολλών μεγαλοΠΑΟΚτσήδων, για την κάθαρση στην ΚΑΕ. Είναι τώρα η ευκαιρία να στηρίξουμε τμήματα που έφεραν διακρίσεις στο σύλλογο, και δεν είχαν παρά ένα χλιαρό χειροκρότημα σε κάποια ντέρμπι..

Ναι, οι ώρες που περνάει η Ελλάδα δεν είναι και οι πλέον κατάλληλες, μα τόσους μήνες ήμασταν «ζωντανοί» για το ποδόσφαιρο. Πλέον, ήρθε η ώρα να δηλώσουμε παρών και στον ΑΣ. Και να πιέσουμε για να βελτιωθούν καταστάσεις…

Υ.γ.1 Θεωρώ μεγάλη βλακεία του συνόλου του «ασπρόμαυρου κόσμου», το γεγονός πως από την πρώτη μέρα της έλευσης του Ιβάν, υπάρχει μια διστακτικότητα, μια «νέκρα», και ακούγονται φράσεις του στυλ «πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, όχι υστερίες», «δικιά του είναι η ομάδα, ότι θέλει ας κάνει», ή «τσέπη του είναι όπως θέλει ας τη χειριστεί».

Όχι κύριοι! Δεν είναι δικιά του η ομάδα. Δικιά του είναι η ΠΑΕ. Κι επιπλέον, μπορεί να είναι τσέπη του, αλλά αν δεν ενεργοποιηθούμε, για να πιέσουμε προς τις καταστάσεις που θέλουμε να πάει ο σύλλογος, τότε δεν θα δούμε ποτέ αυτά που θέλουμε για τον ΠΑΟΚ. Και η ευθύνη θα βαραίνει εμάς. Σε καμία περίπτωση δεν ζητάω να κάνουμε υστερίες. Αλλά ας δείξουμε και λίγη χαρά που βρέθηκε μια οικονομική (αρχικά, μετά μπορεί να γίνει και διοικητική) λύση για την ΠΑΕ! Επ ουδενί δεν θεωρώ πως ο Σαββίδης ήρθε για να βγάλει λεφτά αδιαφορώντας για τον ΠΑΟΚ. Είναι όμως δεδομένο πως είναι ένας ξένος με την Ελληνική αλλά και την ποδοσφαιρική πραγματικότητα επιχειρηματίας, που αν δεν γαλουχηθεί στα ΠΑΟΚτσήδικα «θέλω», τότε δεν πρόκειται να τα ψυχανεμιστεί μόνος του! Και θα μείνουμε στο τέλος ΑΠΑΝΤΕΣ δυσαρεστημένοι. Κι εμείς κι αυτός! Γι αυτό, ας αφήσουμε τους δισταγμούς και τις δήθεν προσεκτικές ατάκες. Την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, δεν την επέβαλε ο Ιβάν! ΑΝ δεν θέλαμε, ας μην ψάχναμε για ιδιοκτήτη. Δεν είναι δυνατόν με την έλευση ενός ανθρώπου που περιμέναμε πάνω από δεκαετία, να είμαστε απαθείς! Δεν είναι δυνατόν με την επένδυση ενός ατόμου που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως ψάχναμε τόσο καιρό, να απαντάμε «Ε… Θα δούμε …»!

Προσωπικά, ήμουν είμαι και θα είμαι οπαδός κι υπέρμαχος της Λαϊκής Βάσης. Επειδή όμως έχω χάσει κάθε ελπίδα να τη δω να υλοποιείται από τον σημερινό ΠΑΟΚτσή, τότε ναι, δηλώνω ευτυχής για την διοικητική εξέλιξη στην ομάδα.. Και θα δηλώσω και παρών!

Υ.γ.2 Τέλος στις μεταγραφές; Δε νομίζω…

Διαβάστε ακόμη...