Πέτυχε το βασικό στόχο

Ο ερχομός του Σαββίδη στον "Δικέφαλο" αποτελεί ασφαλώς πέραν της οικονομικής ανάσας, μια επιτυχία της διοίκησης που πέτυχε ουσιαστικά τον μεγαλύτερο οριοθετημένο στόχο της.
Daimon4 Daimon4
Πέτυχε το βασικό στόχο

Μετά από 9 διοικήσεις Πρωτοδικείου αν δεν κάνω λάθος, η νυν διοίκηση ήταν αυτή που κατά τη διάρκεια της θητείας της κατάφερε την έλευση επενδυτή. Το ακούγαμε συνεχώς τόσο από τον προηγούμενο Πρόεδρο Θοδωρή Ζαγοράκη, όσο και από τον νυν, Ζήση Βρύζα. Και να που επιτέλους έγινε πράξη. Να που επιτέλους ένας άνθρωπος με μεγάλη οικονομική επιφάνεια αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγο και εύχομαι -όσο τίποτε άλλο- να οδηγήσει τη ομάδα στον ποδοσφαιρικό ουρανό, εκεί που της άξιζε πάντα να είναι, αλλά μεγάλα λάθη του παρελθόντος της το στέρησαν.

Σύμφωνα με τα όσα ακουστεί, ουσιασικά μέχρι τη λήξη τη θητείας της, η μορφή διοίκησης της ΠΑΕ δεν πρόκειται να αλλάξει πέραν από κάποιες προσθήκες σε πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του μεγαλομετόχου.

Και η επόμενη θα εξαρτηθεί αν θα είναι και πάλι Πρωτοδικείου, από την εξέλιξη που θα έχει το καυτό θέμα της ρύθμισης των χρεών, που κυριολεκτικά μας έχει πνίξει. Η πολιτεία οφείλει επιτέλους να δώσει λύση στο θέμα και να μην έχει μονίμως καρφωμένα τα μάτια της σε ομάδες του λεκανοπεδίου -και όχι μόνο- που χρωστάνε σε όποιον μιλάει ελληνικά.

Σε μια εποχή που το ρευστό αποτελεί "είδος προς εξαφάνιση" στην Ελλάδα, ο "Δικέφαλος" θα αρχίσει να τακτοποιεί από Δευτέρα υποχρεώσεις, την ώρα που άλλοι σύλλογοι ψάχνονται και γλείφουν δεξιά και αρστερά για φορολογική ενημερότητα...

Μια νέα εποχή λοιπόν ξεκινάει για τον ΠΑΟΚ, που αφήνει πίσω του άσχημες καταστάσεις του παρελθόντος. Μια εποχή που ο σύλλογος θα αρχίσει να αποπνέει και πάλι υγεία...

Διαβάστε ακόμη...