Να είμαστε εκεί...

Μια πολύ σημαντική συνάντηση πρόκειται να πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης 26/7 στην Paok Sports Arena και σε αυτήν οι μέτοχοι του ΠΑΟΚ θα έχουν την ευκαιρία να "τα πουν" με τον πρόεδρο της ΠΑΕ...
Daimon4 Daimon4
Να είμαστε εκεί...

Τη συνάντηση, όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετές μέρες, επεδίωξε ο ίδιος ο Βρύζας σε μια προσπάθεια να έρθει σε απευθείας επαφή με τους μικρομετόχους της ΠΑΕ. Αλλά και για μας είναι η ευκαιρία να θέσουμε κάποια από τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τον κόσμο του ΠΑΟΚ και κυρίως είναι οικονομικής φύσης, χωρίς να περιμένουμε κάποιους δημοσιογράφους που συχνά - πυκνά "φιλτράρουν" για δικούς τους λόγους τις ερωτήσεις που υποβάλλονται, χαϊδεύοντας αυτιά και στρέφοντας το ενδιαφέρον ... αλλού!

Είναι γνωστή σε όλους η δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ το τελευταίο διάστημα. Πολλά έχουν γραφτεί για τις αιτίες, αλλά τώρα είναι πραγματικά η ώρα να δοθούν απαντήσεις για όλους και για όλα. Διάθεση για ξεκάθαρες θέσεις εκ μέρους της διοίκησης δείχνει να υπάρχει, φτάνει βέβαια αυτό να το δούμε και στην πράξη και φεύγοντας από το κλειστό να έχουν λυθεί οι απορίες μας που δεν είναι και λίγες.

Οριοθετώντας το στόχο της συνάντησης της Πέμπτης, ο Ζήσης Βρύζας στην τελευταία του συνέντευξη, ξεκαθάρισε: «Η άμεση επαφή με τους μετόχους είναι απαραίτητη, όπως και με κάθε φίλαθλο. Έχουμε περίπου 12.500 μετόχους, οι οποίοι είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες και θα πρέπει να ενημερώνονται για τα δρώμενα στην ΠΑΕ. Θα πρέπει να θέτουν τις δικές τους θέσεις, που θα λαμβάνονται σοβαρά υπ' όψιν, αναφορικά με το τρόπο που πρέπει να λειτουργεί το σωματείο».

Πλέον το μπαλάκι έχει περάσει σε εμάς και αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε. Η αδιαφορία μας και η απαξίωση θα σημάνει πολλά... 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη...