Τον εγκατέλειψαν όλοι!

Είναι αλήθεια πως το τελευταίο διάστημα ο Ζήσης Βρύζας έχει επωμισθεί το φορτίο της λύσης των πολλών προβλημάτων του συλλόγου, χωρίς να έχει τη βοήθεια κανενός...
Daimon4 Daimon4
Τον εγκατέλειψαν όλοι!

Όσο σκληρή κριτική και αν έχουμε κάνει στο παρελθόν (και αυτό επιβάλλεται να γίνεται), όσα λάθη και αν έχουν γίνει (μερικά από αυτά και χοντρά μάλιστα) αυτό που δεν αλλάζει είναι ότι ο ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει την ανάγκη κάποιων ανθρώπων που είχαν, έχουν και θα έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν και να βοηθήσουν.

Έχει γίνει ξεκάθαρο πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ συνεχίζει την προσπάθεια να βρεθούν λύσεις, χωρίς να έχει δίπλα του άλλα στηρίγματα. Ο κόσμος απέχει από την προσπάθεια -για τους λόγους που έχουμε χιλιοσυζητήσει- και ο χρόνος πιέζει αφόρητα, ενώ οι πιο εύρωστοι οικονομικά ΠΑΟΚτσήδες "ποιούν τη νήσσα"...

Η συνάντηση των μετόχων στις 26/7, αποκτά επιπλέον ενδιαφέρον καθώς περιμένουμε εκεί να ειπωθούν με το όνομά τους, πολλά. Είναι μια σπουδαία ευκαιρία να τεθούν απευθείας από τον κόσμο ερωτήσεις και να δοθούν απαντήσεις σε αυτές από τον αρμόδιο, που δεν είναι άλλος από τον Ζήση Βρύζα. Η παρουσία μας στην Paok Sports Arena είναι κάτι παραπάνω από σημαντική και καλά θα κάνουμε όσοι μπορούμε να βρεθούμε εκεί.

Χωρίς τη μεσολάβηση των ΑΡΔ, που σε προηγούμενες συναντήσεις τους με τον πρόεδρο, "χάιδευαν αυτιά" τις περισσότερες φορές και έκαναν ερωτήσεις μακριά από την ουσία των πραγμάτων, είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία, σαν μια οικογένεια να κουβεντιάσουμε για όλα αυτά που μάς απασχολούν. Όλα αυτά που μάς αποτράβηξαν από αυτό που αγαπάμε παθολογικά. Τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ!

Η σχέση ΠΑΕ-οπαδών πρέπει να ξαναχτιστεί από μηδενική βάση και να δοθεί επιτέλους όραμα. Ένα όραμα που υπήρχε αλλά ξεθώριασε!  Όση πικρία και αν υπάρχει, εμείς είμαστε ΠΑΟΚ και οφείλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα με όποιο τρόπο μπορούμε και πιστεύω πως πολλοί από εμάς, μπορούμε αλλά δεν το κάνουμε!

Διαβάστε ακόμη...