Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς...

Διάβασα σήμερα τη συνέντευξη που έδωσε σε ραδιόφωνο της πόλης ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ -και ελεύθερος πλέον από τον Παναθηναϊκό- Χρήστος Μελίσσης και ομολογώ πως κάποια πράματα με έκαναν μεγάλη εντύπωση.
Daimon4 Daimon4
Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς...

Ο 30χρονος αμυντικός, παίκτης της ομάδας των σαρδελών επί Σάντος, είχε πάρει το καλοκαίρι του 2008 μεταγραφή στην αθηναϊκή ομάδα χωρίς να δείξει κάτι το ιδιαίτερο εκεί. Κάποια στιγμή βρέθηκε στη Λάρισα από όπου το Φλεβάρη του 2010 είχαμε διαβάσει την παρακάτω δήλωση: "Αν μετάνιωσα που έφυγα από τον ΠΑΟΚ.... Όχι, δεν έχω μετανιώσει. Πήγα σε μία μεγαλύτερη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Μπορεί τα πράγματα να μην εξελίχθηκαν όπως τα ήθελα, να μην πήρα τις ευκαιρίες μου, αλλά από κει και πέρα, δεν το βάζω κάτω, συνεχίζω. Τώρα αγωνίζομαι στη Λάρισα και θα ήθελα κάποια στιγμή -αυτό είναι το όνειρό μου- να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό".

Η επιθυμία του πρώην αρχηγού του Δικεφάλου δεν πραγματοποιήθηκε και έτσι από 1 Ιουλίου ανήκει στους ελεύθερους παίκτες. Ο Μελίσσης αγνοώντας εκείνες τις δηλώσεις του προσπαθεί να ρίξει γέφυρες επικοινωνίας με τον ΠΑΟΚ και μάλιστα πριν λίγες μόνο ώρες δήλωσε το εξής απίθανο: "Προσφέρθηκα να γυρίσω στον ΠΑΟΚ γιατί και γνωρίζω την κατάσταση που είναι η ομάδα, για να βοηθήσω και να βοηθηθώ. Στην ουσία ζήτησα αφιλοκερδώς να έρθω, επειδή την αγαπώ την ομάδα και ήθελα να βοηθήσω και να βοηθηθώ. Είχα βρει κλειστή την πόρτα, ενώ μίλησα με τους ανθρώπους της διοίκησης. Είναι και θέμα προπονητή, οι αποφάσεις παίρνονται ομόφωνα. Ο προπονητής κάνει το σχεδιασμό, με κάποια παιδιά έκανα και συμπαίκτης και δεν ξέρω την απόφαση. Έχω μια πικρία για τι ότι και στο παρελθόν προσπάθησα να γυρίσω. Ο ΠΑΟΚ πήρε αρκετά λεφτά από μένα, γύρω στα 2 εκατομμύρια. Κι εγώ μια δεύτερη ευκαιρία ζήτησα, αλλά δεν πειράζει"...

Ο Μελίσσης δεν ανήκει στην κατηγορία των παικτών που έφυγαν από την ομάδα αφήνοντας πίσω του ένα κλίμα εχθρικό, οι δηλώσεις του όμως περί "του ονείρου ζωής του", τον έριξαν στα μάτια του κόσμου, καταστρέφοντας την εικόνα που προσωπικά είχα γι' αυτόν. Θυμάμαι ακόμα τα πολλά αρνητικά σχόλια που εισέπραξε όταν είχαν πρωτοανέβει η δήλωσή του στη σελίδα μας. Τώρα για το αν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα δεν είμαι ο αρμόδιος να το κρίνει.

Καταλαβαίνω ότι στα πλαίσια του επαγγελματισμού οι δηλώσεις αυτού του είδους (όνειρό μου να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό) συνηθίζονται, όμως οι σημερινές του πραγματικά με εντυπωσίασαν γιατί είναι σε απόλυτη δυσαρμονία με εκείνες που έκανε τον Φλεβάρη του 2010...

Διαβάστε ακόμη...