Να συνεχιστεί η ψήφος της οργής

Σε λίγες ώρες θα ανοίξουν και πάλι οι κάλπες και ο ελληνικός λαός θα κληθεί να βγάλει την κυβέρνηση που θα τον οδηγήσει στην έξοδο από ... το αδιέξοδο στο οποίο τον έριξαν οι προηγούμενες πολιτικές...
Daimon4 Daimon4
Να συνεχιστεί η ψήφος της οργής

Μετά το ηχηρό "χαστούκι" των εκλογών της 6ης Μαΐου και το ξεκάθαρο μήνυμα οργής και αγανάκτησης που προέκυψε από αυτές, περιμένω με ανυπομονησία να δω αν αυτό θα το ξαναδούμε και αύριο το βράδυ. Βλέποντας την εκλογική αναμέτρηση μέσα από τη δική μου ασπρόμαυρη ματιά, φέρνω και πάλι στο νου μου όλα τα δεινά που πρόσθεσαν στην ομάδα μας τα τελευταία χρόνια οι κυβερνήσεις που διαφέντευαν τον τόπο.

Θυμάμαι τον εμπαιγμό στην υπόθεση της ρύθμισης των χρεών,  τα συλλαλητήρια, τις πορείες, τους αγώνες του ΠΑΟΚτσήδικου κόσμου στους δρόμους. Αναλογίζομαι πως η κάλπη είναι ο μόνος τρόπος να τους πονέσω, αφού αυτός είναι ο αυτοσκοπός της ζωής των πολιτικών, των ανθρώπων που μας οδήγησαν σε αυτό το σημερινό χάλι.

Δεν είμαι εγώ αυτός που πει στον καθένα από εσάς τι να ψηφίσει αύριο. Είναι άλλωστε κάτι που δεν το θέλω σε καμία περίπτωση. Το μόνο που πραγματικά θέλω είναι να δω τον κόσμο να τους ξαναγυρίζει την πλάτη και να τους μαυρίζει. Να του δείξει πως ο καιρός της ωμής κοροϊδίας πέρασε και πλέον δεν ανεχόμαστε κανένα από τα παιχνιδάκια τους.

Απλά ... μαυρίστε τους -με όποιον τρόπο ο καθένας θεωρεί ότι εκφράζεται- και στείλτε το σάπιο σύστημα στα τάρταρα μια για πάντα!

 

 

Διαβάστε ακόμη...