Κοιμάμαι … ήσυχος!

Αισθάνομαι πραγματικά βαθύτατη και ειλικρινή ανάγκη, από το κέντρο της Πελοποννήσου να ευχαριστήσω την ελληνική αστυνομία και τα ικανά και άξια προς προαγωγή στελέχη της στη Β. Ελλάδα και ιδιαίτερα στη Θεσσαλονίκη,
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Κοιμάμαι … ήσυχος!

που με κεραυνοβόλες ενέργειες και αστραπιαίες κινήσεις, συνέλαβαν 33 συνέλληνες, προσήγαγαν 80 άλλους συνέλληνες και αναζητούν άλλους 57 συνέλληνες, που στα πλαίσια του αυτοφώρου, κατελήφθησαν να έχουν διαπράξει τα πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα εγκλήματα, της κατοχής ροπάλου, γκόλμπ, αιχμηρών αντικειμένων, κοντόκανης καραμπίνας, χρημάτων (ευρώ και δολαρίων) και φυσικά ναρκωτικών ουσιών.

Ομολογώ ότι δεν περίμενα, σ' αυτήν την ευνομούμενη πολιτεία, να υπάρχει τέτοια παραβατική συμπεριφορά, από συνανθρώπους μου και θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο εύγε στα άξια προς προαγωγή στελέχη της ελληνικής αστυνομίας, που μου εμπέδωσαν κλίμα ασφάλειας , ηρεμίας και ησυχίας μετά από αυτές τις «νόμιμες» ενέργειες τους

Ωστόσο θα μου επιτρέψουν αυτά τα άξια προς προαγωγή στελέχη της ελληνικής αστυνομίας να διατυπώσω κάποιες απορίες, ζητώντας προκαταβολικά συγγνώμη που ενδεχομένως αμφισβητήσω τις κατά τεκμήριο αγνές και πρωτίστως επαγγελματικές προθέσεις τους, που δεν είναι άλλες, από το να στέκονται δίπλα στον πολίτη και να τον στηρίζουν.

ΠΡΩΤΟΝ: Διαβάζω στην ανακοίνωση της ελληνικής; Αστυνομίας: «Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για την εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης. Συνελήφθησαν συνολικά 33 μέλη της οργάνωσης, που ενέχονται κατά περίπτωση σε υποθέσεις βαριάς σωματικής βλάβης, ληστείας, εμπρησμών, εμπορίας ναρκωτικών, απόπειρας ανθρωποκτονίας και οπλοκατοχής. Στους συλληφθέντες περιλαμβάνονται έξι (6) ηγετικά στελέχη συνδέσμων φιλάθλων ομάδας της Θεσσαλονίκης..»

Μπράβο στην ελληνική αστυνομία για την εξάρθρωση πολυμελούς ... εγκληματικής οργάνωσης. Μπορεί να καθυστέρησε λίγο η εξάρθρωση, αφού η οργάνωση δρα από τον Σεπτέμβριο του 2010, ωστόσο «κάλλιο αργά παρά ποτέ». Ομως έχει ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΝΟΜΙΚΗ και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ σημασία η όποια οπαδική τοποθέτηση 6 εκ των συλληφθέντων; Και αν έχει κάποια αξία γιατί δεν αναφέρεται η πολιτική τοποθέτηση η οι θρησκευτικές πεποιθήσεις των συλληφθέντων; Και εν πάση περιπτώσει, ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΕΡΩΧΗ αθηναϊκή αστυνομία ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ; Φοβάται κάτι; Και τι είναι αυτό;

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Αναφέρει η ανακοίνωση: «Συνελήφθησαν συνολικά 33 μέλη της οργάνωσης, που ενέχονται κατά περίπτωση σε υποθέσεις βαριάς σωματικής βλάβης, ληστείας, εμπρησμών, εμπορίας ναρκωτικών, απόπειρας ανθρωποκτονίας και οπλοκατοχής. Στους συλληφθέντες περιλαμβάνονται έξι (6) ηγετικά στελέχη συνδέσμων φιλάθλων ομάδας της Θεσσαλονίκης.. Ειδικότερα, οι ανωτέρω εμπλέκονται κατά περίπτωση στις ακόλουθες ενέργειες: Επίθεση με ανθρωποκτόνο δόλο σε βάρος δύο (2) οπαδών αντίπαλης ομάδας, την 13-11-2011, στην περιοχή του Δερβενίου Θεσσαλονίκης».

Επιθυμώ να ρωτήσω την αθηναική αστυνομία: Αφού από τους τους 33 μόνο οι 6 έχουν σχέση με συνδέσμους ομάδος της Θεσσαλονίκης, γιατί αποδίδεται σε όλη την εγκληματική οργάνωση κίνητρο ανθωποκτόνου συμπεριφοράς με βάση τις οπαδικές προτιμήσεις; Και σε κάθε περίπτωση, ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟ από την αθηναική αστυνομία, ακόμη και να υπήρχε ζήτημα οπαδικής χροιάς στην παράνομη πράξη , αυτό να δημοσιοποιείται με υπονοούμενο; Είναι ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ κρατικής (λέμε τώρα) υπηρεσίας; Είναι ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ προβλέψιμο, να διατυπώνεται γραπτώς το αν η ανθρωποκτόνος πρόθεση προέρχεται η στηρίζεται σε οπαδικά κίνητρα;

ΤΡΙΤΟΝ: Αναφέρει η ανακοίνωση: «Ειδικότερα, οι ανωτέρω εμπλέκονται κατά περίπτωση στις ακόλουθες ενέργειες:
Σχεδίαση-οργάνωση επίθεσης εναντίον οπαδών αντίπαλης ομάδας την 20-12-2011, την οποία επρόκειτο να πραγματοποιήσουν με ρίψη αυτοσχέδιων εμπρηστικών μηχανισμών, που είχαν ήδη κατασκευάσει και είχαν στην κατοχή τους, πλην όμως η σχετική ενέργεια απετράπη εξαιτίας της παρουσίας ισχυρής αστυνομικής δύναμης»...

Μπορεί η αθηναϊκή αστυνομία να περιγράψει σε ποια δικονομία και σε ποιόν ποινικό κώδικα τιμωρείται η ΣΚΕΨΗ, ακόμη και η πιο εγκληματική; Μπορεί η αθηναϊκή αστυνομία ν΄ αποφανθεί, ποιό από τα ποινικά αδικήματα που η ίδια αναφέρει στην ανακοίνωσή της συγκροτείται, με βάση την συγκεκριμένη συμπεριφορά; Γιατί προσωπικά με την στοιχειώδη λογική που νομίζω ότι διαθέτω, εκτιμώ ότι η συγκεκριμένη «αξιόποινη» πράξη; Δεν είναι ούτε εμπρησμός ούτε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

ΤΕΤΑΡΤΟΝ: Αναφέρει η ανακοίνωση: «Ειδικότερα, οι ανωτέρω εμπλέκονται κατά περίπτωση στις ακόλουθες ενέργειες: Ληστεία με χρήση μεταλλικών αντικειμένων και ξύλινων ροπάλων, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, σε βάρος τεσσάρων (4) ατόμων, πρώτες πρωινές ώρες της 14-01-2012, στον προαύλιο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αφαιρώντας 4 κινητά τηλέφωνα»

Δηλαδή για να καταλάβω, έχει σημασία αν ήταν οπαδοί και ποιάς ομάδος , αυτοί που έκαναν την ληστεία; Όταν συλλαμβάνετε δράστες άλλων ληστειών τους ρωτάτε τις ομάδα είναι; Και το γράφετε στην δικογραφία;

ΠΕΜΠΤΟΝ: Αναφέρει η ανακοίνωση: «Ειδικότερα, οι ανωτέρω εμπλέκονται κατά περίπτωση στις ακόλουθες ενέργειες: Επίθεση, πρώτες πρωινές ώρες της 15-05-2012, σε βάρος λεωφορείου που αποβίβαζε οπαδούς αντίπαλης ομάδας, στην περιοχή της Χαριλάου, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών στο λεωφορείο και τον τραυματισμό των δύο (2) οδηγών του».

Δηλαδή για να καταλάβω, έκαναν επίθεση οι οπαδοί των μεν σε λεωφορείο των δε με στόχο να χτυπήσουν τους αποβιβαζόμενους οπαδούς και δεν χτύπησαν τους οπαδούς αλλά τους ... οδηγούς; Μήπως κάτι δεν λέτε καλά;

ΕΚΤΟΝ: Αναφέρει η ανακοίνωση: «Ειδικότερα, οι ανωτέρω εμπλέκονται κατά περίπτωση στις ακόλουθες ενέργειες: Επίθεση σε βάρος διμοιρίας της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης την 20-05-2012, με ρίψη αντικειμένων (πέτρες, γυάλινα μπουκάλια, ξύλινα καδρόνια, σιδερένια κάγκελα) και δύο (2) μολότωφ. Στη συνέχεια, επιτέθηκαν σε αστυνομικούς με πολιτική περιβολή τραυματίζοντας τους, με σκοπό να τους επιφέρουν βαριές σωματικές βλάβες και προκαλώντας εμπρησμό κατέστρεψαν δύο (2) υπηρεσιακές μοτοσικλέτες.»

Εδώ να μου επιτρέψουν τα άξια προς προαγωγή στελέχη της ελληνικής αστυνομίας να εκφράσω την δυσαρέσκειά μου, γιατί αν μια ομάδα τριάντα ατάκτων με καδρόνια και σίδερα ΔΙΕΛΥΣΕ μια διμοιρία της ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, αναγνώρισε εύκολα τους αστυνομικούς με πολιτικά και τους ξυλοφόρτωσε και κατέστρεψε ΔΗΜΟΣΙΟ υλικό αξίας 20.000 ευρώ , τότε διερωτώμαι πως αυτό το άξιο σώμα επιβολής της δημοσίας τάξεως θα τα βάλει με τον ΤΑΚΤΙΚΟ και ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ στρατό των 300 επίλεκτων αδίστακτων και αιμοσταγών killers, με τους πολυπληθείς πρασινοκόκκινους πελταστέ τους; (τουλάχιστον διενεργήθηκε εδε για να αποδοθούν ευθύνες στους υπευθύνους αυτού του διασυρμού δημόσιας υπηρεσίας ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ; Έγινε κοστολόγηση του καταστραφέντος υλικού; Σε βάρος ποίου καταλογίσθηκε η ζημία; Σε βάρος του Δημοσίου; )
Υστερα από τα παραπάνω θεωρώ ΑΤΥΧΗ την αναφορά οπαδικής προτιμήσεως , σε μέλη εγκληματικής οργανώσεως, θεωρώ δε ατυχέστατη την μη αναφορά της ομάδος εφ'όσον γίνεται λόγος για «συνδέσμους» και άλλα συναφή.
Και εκφράζω την απορία μου, γιατί η ελληνική αστυνομία, μας έχει συνηθίσει σε μεγάλες επιτυχίες αποστολών, όπως τότε που, χωρίς να φεισθεί κόπου και χρημάτων εξασφάλισε την ασφαλή προσέλευση του τότε προέδρου της super league, στην άδεια ΤΟΥΜΠΑ, προστατεύοντας τον από τις σχεδιαζόμενες ανθρωποκτόνες διαθέσεις εγκληματικής οργάνωσης εκατομμυρίων προσώπων, εκ των οποίων μερικές χιλιάδες είναι ηγετικά στελέχη στην παγκοσμίου φήμης αρένα της ΤΟΥΜΠΑΣ.
Μόνο που ο παριστάμενος διανοητικά ανεπαρκής κόμμοδος, δεν ευτύχησε να δεί τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ πληγωμένο, παρόλο που είχε φροντίσει να τον πληγώσει. (Να είσαι καλά ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΜΟΥ)
Τελειώνοντας εκτιμώ πως η ελληνική αστυνομία , όταν κάνει λόγο για «ομάδα της Θεσσαλονίκης» δεν εννοεί τον ΠΑΟΚ, γιατί δεν είναι στον χαρακτήρα της ούτε να κρύβεται, ούτε να εξυπηρετεί συμφέροντα άλλων, ούτε να προβαίνει σε στοχευμένες ενέργειες εν όψει εκλογών, ούτε βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τους ΠΑΟΚτσήδες , ώστε να θέλει να τους εκδικηθεί «τηρώντας τους νόμους», ούτε η ηγεσία της στη Θεσσαλονίκη θέλει να επιδείξει έργο «εν όψει κρίσεων»
Ευχαριστώ θερμά την ελληνική αστυνομία και πάλι, γιατί εδώ «χάμου», στο κέντρο της Πελοποννήσου, κοιμάμαι πλέον ήσυχος. Η «βρωμιά» που ξεκινά από τον βορρά δεν θα κατέβει προς τα κάτω.

Υ.Γ Αξιότιμε κ. Εισαγγελεύ
Σε συνέχεια της από 11-6-2012 επιστολής μου, να σας γνωστοποιήσω ότι η Εθνική Ελλάδος κατέγραψε ΑΡΝΗΤΙΚΟ ρεκόρ όλων των εποχών δεχόμενη 2 γκόλ σε 6 λεπτά στο ξεκίνημα, γιατί οι παίκτες με το εθνόσημο, όταν είδαν τους Τσέχους να «τρώνε σίδερα», φοβήθηκαν μην «τρακάρουν» στα σίδερα και δεν έχουν ιατρική βοήθεια. Γι' αυτό απλά παρακολουθούσαν. Αν σας λέει κάτι αυτό, ακόμη προλαβαίνετε.

Διαβάστε ακόμη...