Τα προεκλογικά "παιχνιδάκια" με την ΑΕΚ κ. Οικονόμου, δεν θα ξεχαστούν!

 Το ελληνικό κράτος, μέσω των εκπροσώπων του και συγκεκριμένα του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Οικονόμου, ρύθμισε τις οφειλές του Βασιλάκη Καϊλα όταν αυτός καιγόταν,  αλλά η κοροίδία και το ψέμα για την ρύθμιση των χρεών του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε για τα καλά!
Moican4
Τα προεκλογικά "παιχνιδάκια" με την ΑΕΚ κ. Οικονόμου, δεν θα ξεχαστούν!

Και εννοείται πως δεν είναι η πρώτη φορά, αφού το περίφημο άρθρο 44 έσωσε την τελευταία στιγμή ένα σωματείο που έχει κριθεί ακατάλληλο στο να υφίσταται εδώ και χρόνια.

Γιατί αν υπήρχε Κράτος πρώτα απ' όλα δεν θα άφηνε προκλητικά τον τέως πρόεδρο αυτής να δηλώνει " δεν με νοιάζει να πληρώνω εφορία και ΙΚΑ, αρκεί να κάνω μεταγραφές"!

Αφού λοιπόν κ. Οικονόμου κάνατε τέτοιες διευκολύνσεις απέναντι σε σωματεία που οι λέξεις, τσίπα και συνέπεια είναι παντελώς άγνωστες, είχατε την υποχρέωση να προχωρήστε στην ρύθμιση των χρεών του ΠΑΟΚ που τόσο καιρό το ζητά, που τόσο καιρό είναι τυπικός και αξιόπιστος στις υποχρεώσεις του απέναντι στο Κράτος.

Τα προεκλογικά "κόλπα" κ. Οικονόμου δεν πιάνουν σε όλους! Η καλή σας διάθεση περιορίστηκε στους απανταχού μόνιμους οφειλέτες, γιατί η ΑΕΚ ως τέτοια θα αντιμετωπίζεται μια ζωή.

Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει πολλές προτάσεις που σκοπίμως δεν υλοποιήθηκαν. Ξέρατε όμως να τρέξετε να βοηθήσετε αυτό το χιλιοταλαιπωρημένο (!) σωματείο, αντιστοίχως για τον ΠΑΟΚ μεινατε στην συνηθισμένη σας κορόϊδία.

Προφανώς δυο μέτρα και δυο σταθμά αλλά αν νομίζετε πως απευθύνεστε σε ζώα, κάνετε λάθος. Σας ενδιαφέρουν μόνο οι πελάτες-ψηφοφόροι μιας και εκλέγεστε στην Αθήνα, αλλά η Ελλάδα δεν είναι Αθήνα να το θυμάστε καλά αυτό.

Ο ΠΑΟΚ ζητούσε και απαιτούσε μια δίκαιη και βιώσιμη λύση όπου όφειλε να πληρώσει μόνο το πρωτογενές χρέος και τους τόκους και τις προσαυξήσεις να πάτε να τις πάρετε από αυτούς που τα δημιούργησαν. Ο εμπαιγμός όμως και η κοροϊδία εκ μέρους της Πολιτείας και συγκεκριμένα εκ μέρους σας, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Οι μέχρι πρότινος διαβεβαιώσεις και οι καθησυχαστικοί σας λόγοι ότι η ρύθμιση θα προχωρήσει, πήγαν περίπατο και η ξεφτίλα σας δεν έχει όρια.

Ο ΠΑΟΚ όμως, ξεφτίλας σαν κάποια άλλα σωματεία δεν θα γίνει. Θέλει να πληρώσει αυτά που του αναλογούν και όχι να του χαριστούν και θα το επιχειρεί μέχρι να γίνει(για να μην πω καμιά πιο βαριά κουβέντα)..

Το βιογραφικό σας αναφέρει πως "ο Παντελής Οικονόμου ασχολείται με την πολιτική πιστεύοντας σταθερά ότι συμβάλλει με την δραστηριότητά του αυτή στην βελτίωση της κοινωνικής πραγματικότητας"...!!!

Τώρα θα μου πεις αν είχατε λίγη τσίπα δεν θα βγαίνατε στα κανάλια και στα υπόλοιπα μμε να το παίζετε σωτήρες και τάχα συμπονούντες για την τραγικη ελληνική πραγματικότητα, αυτό θα μας ενοχλούσε;

Άκου "βελτίωση κοινωνικής πραγματικότητας"!

Όλα εδώ πληρώνονται κ.Οικονόμου σε αυτή την ζωή, όχι στην άλλη!

Moican4

 

Διαβάστε ακόμη...