Γιατί δεν (ξε)πουλάτε και την Τούμπα;

Όταν τις προάλλες έγραφα "οι διοικητικοί που έγιναν πολιτικοί", κάποιοι διαφώνησαν, έλα όμως που κάθε μέρα που περνάει πλησιάζουν όλο και πιο πολύ.
Moican4
Γιατί δεν (ξε)πουλάτε και την Τούμπα;

Χωρίς να μείνω έκπληκτος είναι η αλήθεια, άκουσα τον υπεύθυνο των οικονομικών της ΠΑΕ, Δ.Ζιγκερίδη να μας αναφέρει πως πιθανόν (!) να υπάρξει και άλλη πώληση παίκτη για να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς.

Κάτι παρόμοιο γίνεται με τους πολιτικούς της χώρας. Όταν τους ρωτούν για νέα μέτρα, για νέες μειώσεις, για νέα χαράτσια, αναφέρουν την λέξη "πιθανόν, ίσως, ενδεχομένως" κτλ. ενώ στην ουσία γνωρίζουν τι θα συμβεί.

Κάπως έτσι μου ακούγεται και το προειδοποιητικό μήνυμα του κ. Ζιγκερίδη. Για να μην μας έρθει ξαφνικό προετοιμάζεται το "έδαφος" για ένα ακόμα ξεπούλημα.

Και ίσως λέω εγώ, αυτό το μελλοντικό ξεπούλημα να μην φτάσει, και στο μέλλον να χρειαστεί άλλο ένα ξεπούλημα, μέχρι να μην μείνει τίποτα όρθιο στο τέλος. Γιατί η διοίκηση δεν ξεπουλά την Τούμπα καλύτερα; Δεν είναι καλή ιδέα; Θα λύσει το οικονομικό της πρόβλημα μια και καλή και δεν θα χρειάζεται να μπαίνουμε σε αυτή την διαδικασία. Αλήθεια, τρόπο βρήκαμε να καλύψουμε την "τρύπα", ξεπουλώντας ένα- ένα τα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας.

Τρόπο για να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί και διεκδικητές βρήκαμε, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο! Τρόπο για να επιστραφούν τα χρήματα από τα ταμεία της ΠΑΕ βρήκαμε; Θα αποδοθούν επιτέλους κάποτε ευθύνες για τις αποτυχημένες μεταγραφές των 2-3 μηνών και των 2-3 παιχνιδιών; Όχι, και μάλλον δεν πρόκειται..

Το ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί του χρόνου να καταντήσει Δόξα κρανούλας και να παίζει μεταξύ συγγενών και φίλων μας απασχολεί καθόλου ή το μόνο που μας νοιάζει είναι να βρεθούν χρήματα για να καλυφθεί η τρύπα;

Γιατί και οι πολιτικοί σήμερα μας ξεζουμίζουν με μειώσεις, με φόρους, με αυξήσεις σε βασικά αγαθά αλλά το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να καλυφθούν οι απαιτήσεις των τοκογλύφων. Το ότι τα πάντα έχουν νεκρώσει, η φτώχεια και η ανεργία έχει χτυπήσει κόκκινο, δεν τους ενδιαφέρει.

Ως εκ τούτου θεωρώ πρόκληση προσωπικά να ακούω για ενδεχόμενη πώληση ποδοσφαιριστή και αιτία "πολέμου" από εμένα αν αυτό γίνει πράξη. Ως εδώ και μη παρέκει. Όσο οι διοικητικοί θα γίνονται πολιτικοί θα εμμένω στην αρχική μου απόφαση να μην δώσω ούτε λεπτό πέραν της τρέχουσας χρονιάς.

5 χρόνια με ρημάξατε οικονομικά για να έρθει η στιγμή να ξε-πουλήσουμε τον Βιερίνια, τον Κοντρέρας και να ακούω και για νέα μελλοντική πώληση; Ε, όχι δα, πάει πολύ..

Βρείτε λύση, ποια θα είναι δεν ξέρω, εσείς διοικείτε, εσείς πληρώνεστε για να κάνετε το καλύτερο δυνατό. Με πώληση παίκτη ξέρω και εγώ να βρω την λύση και μην παίρνω ούτε ευρώ.

Αυτή η χώρα κατάντησε τσίρκο, από τα πολλά λόγια και τις καθόλου πράξεις, μια φορά ας κάνει και ο ΠΑΟΚ το αντίθετο, τόσο δύσκολο είναι;

Moican4

Διαβάστε ακόμη...