Πεντάρα, κορυφή και τώρα τα σπουδαία!

Εντυπωσιακό πέρασμα με 1-5 για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο...
Πεντάρα, κορυφή και τώρα τα σπουδαία!

Κύριοι είναι αλήθεια. Η παράδοσης της τεσσάρας έλαβε τέλος. Μετά από τα ματς κόντρα σε ΠΑΣ και Πανσερραϊκό ήρθε στη στιγμή που ο Δικέφαλος έβαλε πέντε γκολ και όχι τέσσερα.

Βέβαια κάτι τέτοιο δεν είναι είδηση. Πέντε είχε βάλει ξανά στο πρωτάθλημα, όπως βέβαια και έξι γκολ. Το θέμα είναι πως ο ΠΑΟΚ έβαλε και πάλι πέντε γκολ χωρίς να θέλξει ιδιαίτερα με την απόδοση του.

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου δεν πατούσε ιδιαίτερα καλά, εν μέρει και λόγω του βοσκότοπου που είχε πάρει την θέση του κανονικού αγωνιστικού χώρου.

Κόντρα σε έναν αντίπαλο που χθες θυμήθηκε να δώσει τον υπέρ πάντων αγώνα και να πολεμήσει με γκρίνια, τάκλιν, φωνές και καθυστερήσεις από το πρώτο δευτερόλεπτο, ο ΠΑΟΚ φάνηκε μπλοκαρισμένος, αλλά παρόλα αυτά πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος με 0-2.

Πώς έγινε αυτό; Με όπλο την ποιότητα τόσο του Ντεσπόντοφ, αλλά και την αποτελεσματικότητα του Μούργκ. Ο Αυστριακός μπορεί να ακούμπησε την μπάλα πέντε φορές
σε όλο το πρώτο ημίχρονο, αλλά ήταν και πάλι εκεί όταν έπρεπε.

Το δεύτερο μέρος έγινε τυπική διαδικασία ειδικά μετά το 0-3 με το εκπληκτικό γκολ του Ντεσπόντοφ και κάπου εκεί, παρά το ένα κακό δεκάλεπτο που έφερε το 1-3, μπόρεσε να ανακάμψει και να φτάσει μάλιστα και στο εντυπωσιακό 1-5.

Τώρα λοιπόν ο ΠΑΟΚ καλείται να δείξει το ίδιο πρόσωπο και στα ντέρμπι που έρχονται με πρώτο αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό. Το παιχνίδι είναι απόλυτα κομβικό και ο Δικέφαλος επιβάλλεται να πάρει την νίκη για να δείξει ότι και σε τέτοια ματς είναι ποιοτικός και ανώτερος και μπορεί να έχει την ίδια απόδοση.

Υ.Γ: Τον βάζελο να κερδίσω.

Διαβάστε ακόμη...