Με σοβαρότητα στα ημιτελικά!

Εντυπωσιακός ΠΑΟΚ στις Σέρρες κέρδισε με 0-4 και πέρασε από σήμερα στους "4" του κυπέλλου...
Με σοβαρότητα στα ημιτελικά!

Τα δεδομένα απλά, η αποστολή της ομάδας συγκεκριμένη. Να καθαρίσει την πρόκριση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ώστε να μειώσει τον όγκο των απαιτητικών παιχνιδιών αργότερα μέσα στη χρονιά.

Παρότι ο Ράζβαν Λουτσέσκου παρέταξε μια ομάδα με ευρύ rotation, ο Δικέφαλος δεν έδειξε να χάνει καθόλου σε συνοχή και συγκέντρωση. Έτσι, προηγήθηκε εύκολα και γρήγορα με 0-2 θέτοντας τις βάσεις για ένα απόγευμα χωρίς απρόοπτα.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στην επανάληψη. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να είναι σοβαρός, ο αντίπαλος (που έπαιζε και αυτός με πολλές αλλαγές) δεν μπόρεσε ποτέ ουσιαστικά να απειλήσει και έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με δύο γκολάρες από Μάρκος Αντόνιο και Ζίβκοβιτς με το τελικό 0-4 να εξασφαλίζει την παρουσία του Δικεφάλου στα ημιτελικά του κυπέλλου για άλλη μια χρονιά.

Γενικά, το πλάνο της ομάδας λειτουργεί ως τώρα πολύ σωστά, οι παίκτες φαίνονται φρέσκοι και ορεξάτοι και ελπίδα όλων μας είναι να παρουσιάσει την ίδια εικόνα και στα ντέρμπι που θα κρίνουν πολλά σχετικά με τη διεκδίκηση του τίτλου.

Υ.Γ: Τον Βόλο να κερδίσω...

Διαβάστε ακόμη...