Επαναφορά, πρόκριση και πάμε παρακάτω!

Νίκη με 0-2 για τον ΠΑΟΚ στην έδρα του Βόλου και πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος...
Επαναφορά, πρόκριση και πάμε παρακάτω!

Όταν έρχεται μια κακή εμφάνιση, είναι λογικό να υπάρξει μια απογοήτευση. Οι μεγάλες ομάδες κρίνονται και από το πόσο άμεσα μπορούν να επανέλθουν και να μην αφήσουν μία κακή βραδιά να μεγαλώσει και να γίνει πιο σημαντική από όσο ήταν.

Σε αυτόν τον τομέα λοιπόν, σήμερα ο ΠΑΟΚ πήρε άριστα. Μπήκε στο παιχνίδι συγκεντρωμένα (παρά το εκτενές rotation) και σε καμία περίπτωση δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο στον αντίπαλο την παραμικρή ελπίδα για το οτιδήποτε.

Με τον Κωσταντέλια σε μεγάλα κέφια ο Δικέφαλος δημιούργησε αρκετά και ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς με τον "μάγο" του να σημειώνει ένα πανέμορφο γκολ. Από εκεί και πέρα, στο πρώτο ημίχρονο η αναμέτρηση ήταν για τον ΠΑΟΚ απλή διεκπεραίωση, με τους παίκτες να ελέγχουν απλά τον ρυθμό.

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το δεύτερη ημίχρονο , με τον διαιτητή και τον VAR να κλείνουν τα μάτια σε δύο πεντακάθαρες περιπτώσεις πέναλτι μέχρι να έρθει ο Σβαμπ και να κλειδώσει το ματς.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν κρατάει την νοοτροπία, την γρήγορη επιστροφή στις νίκες και τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και πάει παρακάτω όπου τον περιμένουν πολλά και σπουδαία.

Υ.Γ: Τον ΠΑΣ να κερδίσω.

Διαβάστε ακόμη...