Ποδαρικό με ντόρτια στο ... ρελαντί!

Ακόμη ένα ματς, ακόμη μία επιβλητική νίκη για τον ΠΑΟΚ...
Ποδαρικό με ντόρτια στο ... ρελαντί!

Πάντα το πρώτο παιχνίδι μετά από διακοπή αγωνιστικής δράσης κρύβει παγίδες, ειδικά για τις ομάδες που ήταν ιδιαίτερα φορμαρισμένες πριν την παύση της δράσης. Φυσικά η χθεσινή αναμέτρηση δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με τον γνωστό του σχηματισμό και με την διαφορά πως στα χαφ αυτή την φορά είδαμε το δίδυμο Σβαμπ – Τσιγγάρα. Η αλήθεια είναι πως ο Δικέφαλος μπήκε κρύος στο ματς και δεν έπιασε στα πρώτα είκοσι πέντε λεπτά τα γνωστά του υψηλά στάνταρ. Ωστόσο, όσο η ώρα περνούσε και παρά την ψυχρολουσία του χαμένου πέναλτι, ο Δικέφαλος ανέβασε ρυθμό και με μια επίδειξη ποιότητας και αποτελεσματικότητας έφτασε στο 2-0 του ημιχρόνου έχοντας χάσει και δύο πέναλτι!

Αυτό είναι κάτι πραγματικά αξιοπρόσεκτο. Σε ένα ημίχρονο που για μισή ώρα η ομάδα ήταν πραγματικά χαλαρή, κατάφερε να βάλει δύο γκολ και να χάσει δύο πέναλτι! Πράγματα που άλλες ομάδες θέλουν δύο παιχνίδια για να κατορθώσουν.

Στο δεύτερο μέρος, δεν άλλαξε κάτι στη μορφή του παιχνιδιού. Ο ΠΑΟΚ έκανε μια εύκολη διαχείριση, χωρίς ουσιαστικά να παίζει ούτε στο 50% αυτού που μπορεί, ωστόσο μετά από ένα σημείο και μετά τις αλλαγές έφτασε ακόμη σε ένα δοκάρι και ακόμη δύο γκολ. Μιλάμε δηλαδή για ένα παιχνίδι ενενήντα λεπτών το οποίο έληξε με σκορ 4-0, θα μπορούσε άνετα να είναι 6-0 και μιλάμε για έναν ΠΑΟΚ που δεν φόρτσαρε σε κανένα σημείο του αγώνα!

Ατομικά, δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει τον Κίριλ Ντεσπόντοφ που πρόσθεσε ακόμη ένα γκολ, δύο ασίστ και ένα κερδισμένο πέναλτι, ενώ είχε κ ένα δοκάρι. Ανεβασμένος ήταν και ο Μιχαηλίδης, ενώ ό,τι και να πεις για τον Μπάμπα είναι λίγο. Σε ορισμένες περιπτώσεις φαίνεται σαν να παίζει με τα παιδιά του, πράγμα αδιανόητο.

Ο Δικέφαλος λοιπόν παρέμεινε στην κορυφή και πάει τώρα να παίξει στο Χαριλάου, κόντρα σε έναν αντίπαλο ξεκάθαρα δύο κλάσεις κατώτερο αγωνιστικά, ο οποίος όμως θα παίξει για άλλη μια χρονιά την μητέρα των μαχών για τον ίδιο. Η ομάδα πρέπει να είναι πνευματικά έτοιμη και συγκεντρωμένη για το σκληρό παιχνίδι του αντιπάλου και για τις εξωαγωνιστικές προκλήσεις που θα δεχθεί. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπιστεί ο ΠΑΟΚ σε αυτό το γήπεδο.

Υ.Γ: Κάνε μας τη χάρη..

Διαβάστε ακόμη...