Τι ΠΑΟΚ βλέπουμε!

Ένας απίστευτος ΠΑΟΚ διέλυσε την Κηφισιά με 0-6 και θα κάνει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην κορυφή της βαθμολογίας...
Τι ΠΑΟΚ βλέπουμε!

Αδιανόητος, μαγικός, θεαματικός. Αυτά είναι λίγα από τα επίθετα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να περιγράψουν την αρμάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, η οποία διδάσκει ποδόσφαιρο.

Χωρίς Τάισον, χωρίς Ζίφκοβιτς, χωρίς Κουλιεράκη. Με 4/4 αλλαγές στην αμυντική του γραμμή και με έξι αλλαγές στην εντεκάδα σε σχέση με το ματς στην Τρίπολη, ο Δικέφαλος έκανε αυτό που κάνει καλύτερα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Διέλυσε τον αντίπαλο.

Η ομάδα, αν εξαιρέσει κανείς ένα δεκάλεπτο μετά το πρώτο γκολ στο οποίο έβγαλε πίεση, ήταν εξαιρετική. Μια ποιοτική καλοκουρδισμένη μηχανή με πολλούς ποδοσφαιριστές πρωταγωνιστές που δεν σταματάει πουθενά. Πολλοί συνδυασμοί μεσοεπιθετικά, έξι γκολ, δύο ακόμη οριακά ακυρωθέντα γκολ, ένα δοκάρι και πολλές ευκαιρίες. Όταν ένα παιχνίδι τελειώνει και προσπαθείς αντί να θυμηθείς κάποια φάση, να μην ξεχάσεις κάποια, όταν μια ομάδα σε τρεις μέσα μέσα βάζει δέκα γκολ, τότε αυτό τα λέει όλα.

Ειδική μνεία μπορεί να γίνει σε πολλούς παίκτες. Ο Ντεσπόντοφ είναι ένας από αυτούς, έχοντας μέσα σε τρεις μέρες σημειώσει τρία γκολ και τρεις ασίστ. Ο Μουργκ είναι ένας ακόμη με τρία γκολ και μία ασίστ. Ο Ντέλιας έχει επίσης γκολ και ασίστ. Είναι πολύ άδικο να προσπαθήσεις να ξεχωρίσεις κάποιον, όταν πραγματικά η ομάδα είναι να την πιεις στο ποτήρι.

Ελπίδα όλων η ομάδα να συνεχίσει έτσι και να εξακολουθεί να μας χαρίζει τέτοιες όμορφες βραδιές.

Υ.Γ: Τα γήπεδα τα κλείσατε, τις άμυνες σας όμως δεν μπορείτε να τις κλείσετε κόντρα σε αυτόν τον ΠΑΟΚ.

Υ.Γ1: Κερκίδα πάνω στο βράχο... ΠΑΟΚ 100%.

Υ.Γ2: Καλές γιορτές σε όλους με υγεία πάνω από όλα.

Διαβάστε ακόμη...