Ασπρόμαυρο τρένο!

Με σπασμένα φρένα ο ΠΑΟΚ, πέρασε εύκολα από την έδρα του Αστέρα με 1-4...
Ασπρόμαυρο τρένο!

Κάθε οπαδός του ΠΑΟΚ το ξέρει: Πέρασε ο ΠΑΟΚ από την Τρίπολη; Αν ναι, τότε η ομάδα πάει για μεγάλα πράγματα; Πέρασε με το εμφατικό 1-4; Κρυφτείτε..

Σε ένα γήπεδο που παραδοσιακά η ομάδα δυσκολεύεται, ο Ράζβαν Λουτσέσκου παρέταξε το γνωστό του 4-2-3-1 με μετρημένα κουκιά μεσοεπιθετικά, αφού υπήρχαν οι μεγάλες απουσίες των Τάισον και Ζίβκοβιτς.

Παρότι το ματς ξεκίνησε μουδιασμένα και με μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, όσο η ώρα περνούσε φαινόταν πως μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός στην κυκλοφορία της μπάλας και από την στιγμή που προηγήθηκε, η δουλειά έγινε ακόμη ευκολότερη.

Με τους Σβαμπ και Οζντόεφ να κάνουν πολύ καλό παιχνίδια (ειδικά ο Αυστριακός), τον Μουργκ να συνεχίζει στο ίδιο ξέφρενο τέμπο, τον Σαμάτα να είναι άκρως ουσιαστικός και τον Ντεσπόντοφ να «ξεμπουκώνει», δεν υπήρχε περίπτωση να σκοντάψει ο Δικέφαλος και αυτό έγινε άμεσα φανερό. Η ποιότητα άλλωστε του φετινού ρόστερ είναι τέτοια που επιτρέπει τόσο το ευρύ rotation που κρατάει φρέσκια όλη την ομάδα, όσο και την κάλυψη των απουσιών, όσο σημαντικές και αν αυτές είναι.

Πέραν της απόδοσης του ΠΑΟΚ, θα πρέπει να σημειώσουμε και την απόδοση του VAR στο συγκεκριμένο παιχνίδι, που έκανε τα πάντα για να μην περάσει ο ΠΑΟΚ από την Τρίπολη. Αφού λοιπόν το VAR έκρινε πως δεν πρέπει καν να δει ο διαιτητής την ανατροπή στον Οζντόεφ, έκλεισε και τα μάτια στο πεντακάθαρο πέναλτι πάνω στον Ντεσπόντοφ την ώρα που το ματς ήταν στο ρευστό 1-2. Πριν λίγες μέρες, έγινε ο απόλυτος χαμός σε ένα ματς στο Βόλο στο οποίο ο VAR έκανε απλά τη δουλειά του.

Φανταστείτε τι θα μπορούσε να γίνει τώρα με δυο σκανδαλώδεις αποφάσεις που θα μπορούσαν να διαμορφώσουν αποτέλεσμα.

Υ.Γ: Την Κηφισιά να κερδίσω.

Διαβάστε ακόμη...