Ομολόγησες ...

Απ' όλη αυτήν την "ιστορία" με την συνέντευξη του Θεσπρωτού σε κάτι τύπους που το παίζουν "αυθεντίες", μόνο θετικά πράγματα για τον ΠΑΟΚ εξάγονται.
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Ομολόγησες ...

Προσωπικά δεν μπαίνω σε ουδένα διάλογο ούτε με τον "διαιτητή" ούτε με τους τύπους που τυ πήραν συνέντευξη.

Εξάλλου παρακολουθώντας τις συνεντεύξεις τους, μπορεί να ξεχάσεις αυτά που ξέρεις, αν τους παρακολουθείς, ούτε αξίζει ν' ασχοληθεί κάποιος με το timing των "αποκαλύψεων". Φυσικά και δεν είδα την "συνέντευξη".

Δόξα τω Θεώ έχουμε ακόμη την στοιχειώδη φρόνηση για να γνωρίζουμε τι "παίζεται" και από ποιους"παίζεται" και πώς "παίζεται"...

Κάπου διάβασα όμως τι είπε ο Θεσπρωτός και ειλικρινά χάρηκα γιατί μετά από σχεδόν έξι  χρόνια δικαίωσε πλήρως τον ΠΑΟΚ.

Εξηγούμαι:

ΠΡΩΤΟΝ: Το 2018 ενώ όλοι είδαν ότι επόπτης και διαιτητής έδειξαν σέντρα, μας έπρηξαν ότι "δεν είναι έτσι". Τι είπε ο Θεσπρωτός: ο επόπτης έδειξε σέντρα και έδειξα και εγώ.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Το 2018 όλοι είδαν ότι όταν ο επόπτης και ο Θεσπρωτός έδειξαν σέντρα, μετά από "λίγο χρόνο" (όσος απαιτείται να παιχτεί στην Νόβα η επανάληψη) έπεσαν οι της ΑΕΚ στον επόπτη και φυσικά του "τόνισαν" ότι "υπάρχει οφ-σάιντ".

Τι (δεν είπε) ο Θεσπρωτός: αφού έχει παραδεχτεί ότι και οι δύο έδειξαν σέντρα και αφού φυσικά ουδείς από τον ΠΑΟΚ είχε λόγο να τους ενοχλήσει, ξαφνικά από το πουθενά προκύπτει "διάλογος" επόπτη και Θεσπρωτού. Φυσικά οι τύποι δεν ρώτησαν και ο Θεσπρωτός δεν είπε: πώς προέκυψε ο διάλογος;

ΤΡΙΤΟΝ: Το 2018 όλοι είδαν ότι ο "σαματάς" προκλήθηκε από την ΑΕΚ που προφανώς είχε συμφέρον να τον προκαλέσει. Τι (δεν) είπε ο Θεσπρωτός: ότι "το γκολ ήταν οφ-σάιντ, αλλά ποιος τ' ακυρώνει εδώ μέσα". Αφού είχες δείξει σέντρα και εσύ και ο επόπτης, τότε δεν καλείσαι ν' ακυρώσεις ένα γκολ, αλλά να μην κατακυρώσεις ένα έγκυρο  γκολ όπως ήδη εσύ το έχεις δείξει με τις αποφάσεις σου. Γιατί τότε ουδείς τεχνικός λόγος υπήρχε να πάρεις πίσω την απόφασή σου.

ΤΕΤΑΡΤΟΝ: Το 2018 όλοι είδαμε ότι ο Θεσπρωτός ευνόησε την ΑΕΚ. Τι (δεν) είπε ο Θεσπρωτός: γιατί πίστεψε τον επόπτη που του είπε "ότι είναι οφ-σάιντ το γκολ" ενώ ο ίδιος επόπτης είχε τρέξει προς την σέντρα; Γιατί δεν κατακύρωσε το γκολ, αλλά προτίμησε να το ακυρώσει;

Διότι αν όπως λέει: "το γκολ ήταν οφ-σάιντ αλλά ποιος το ακυρώνει εδώ μέσα;" τότε το φυσιολογικό είναι να φοβάσαι την έδρα, όχι τον φιλοξενούμενο. Και αυτός έδειξε ότι δε φοβήθηκε την έδρα. Μόνος του ομολόγησε ποιον φοβήθηκε ...

Και το τελευταίο: Ομολόγησε ότι μέχρι να μάθει, γιατί προφανώς δεν είχε δει, για τις φωτογραφίες με το "πιστόλι", δεν είχε δει απολύτως τίποτε, ούτε αυτός ούτε κανείς.

Η διατύπωσή του είναι αυτή εδώ: "Στο διάστημα εκείνο εμφανίζονται οι φωτογραφίες", δηλαδή όσο ήταν στο γήπεδο ούτε είδε κάτι ούτε του είπαν κάτι για "όπλα".

Τώρα όσο για το ότι ο Μαουρίσιο "επηρεάζει τη φάση" ΑΠΑΞΙΩ και να το σχολιάσω... Απλά αν τα τυπάκια είχαν σχέση με το αντικείμενο θα τον ρωτούσαν το εξής απλό: δηλαδή από την παρουσία Μαουρίσιο ποιος ακριβώς από την ΑΕΚ ... επηρεάστηκε; Και πώς;

Καλό είναι επίσης αυτοί που πήραν τη συνέντευξη να συμπεριφέρονται ως "οικοδεσπότες" και όχι ως "οπαδοί". Έκανα το λάθος να δω την συνέντευξη του Πρέλεβιτς λόγω του ότι μιλούσε ο Μπάνε.

Δεν θα σχολιάσω το χαμηλότατο επίπεδο διαλόγου που έλαβε χώρα, με την έννοια ότι όταν έχεις έναν τέτοιο θρύλο, μπορείς ν' αλιεύσεις αποστάγματα και διδάγματα ζωής, αλλά θα σταθώ στο εξής: Όταν φιλοξενείς κάποιον προσπαθείς να του συμπεριφερθείς με αβρότητα.

Όταν λοιπόν τον ρωτάς για τα ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρη στο μπάσκετ και "ενδιαφέρεσαι" για το σύνθημα "ποτέ-ποτέ", το οποίο εσύ που ρωτάς δεν το ξέρεις γιατί δεν το έχεις ζήσει, γιατί δεν είχες γεννηθεί όταν ελέγετο και άρα σου μεταφέρθηκε με "οπαδικό" τρόπο, τότε τον προσβάλλεις τον φιλοξενούμενο και δείχνεις ότι είσαι ένα άφρον οπαδικό φερέφωνο και όχι κάτι "ευρύτερο" όπως πας να καμουφλαρισθείς.

Και το γεγονός της άτεχνης και άγαρμπης, αντιΠΑΟΚτσήδικης ατμόσφαιρας που καλλιεργείται, φέρνει αντίθετα αποτελέσματα. Γιατί στο τέλος πάντα το φως νικά το σκότος και πάντα ο αετός πετά ψηλά και δεν ασχολείται με ασπάλακες! Δεν γίνεται αλλιώς...δεν συνδέονται περιθώριο κι ουρανός.

Διαβάστε ακόμη...