Νίκησε Κηφισιά, rotation και Χριστοδούλου!

Ζευγάρωσε τις νίκες στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ με το 2-1 επί της Κηφισιάς στο γήπεδο της Τούμπας...
Νίκησε Κηφισιά, rotation και Χριστοδούλου!

Από αυτά τα παιχνίδια μπορεί κανένας μόνο να χάσει και όχι να κερδίσει. Δεδομένης της χρονικής συγκυρίας των παιχνιδιών με την Χαρτς και της σημασίας τους, το rotation ήταν μονόδρομος κάτι που πάντα κρύβει παγίδες και το χθεσινό ματς δεν αποτελούσε εξαίρεση.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με το κλασικό του 4-2-3-1 με νέο κέντρο άμυνας τους Κεντζιόρα και Μιχαηλίδη και επίσης βασικούς του Μουργκ, Τζίμα και Βιεϊρίνια . Παρά τις αλλαγές, η εικόνα του Δικεφάλου ήταν κυριαρχική και σε κανένα σημείο δεν κινδύνευσε και μολονότι ο Ζίφκοβιτς έχασε το πέναλτι, ευτύχησε να προηγηθεί με τον Τζίμα λύνοντας έτσι τον γόρδιο δεσμό.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα δεν άλλαξε καθόλου. Ο ΠΑΟΚ πίεζε, αλλά πέραν του τείχους της Κηφισιάς, βρήκε απέναντι του και τον ανεκδιήγητο επόπτη Χριστοδούλου, ο οποίος σε όχι μία, ούτε δύο, αλλά σε τέσσερις περιπτώσεις έκοψε επιθέσεις του Δικεφάλου με ανύπαρκτες υποδείξεις οφσάιντ αγνοώντας κάθε πρωτόκολλο VAR και εξοργίζοντας τους πάντες.

Και αφού η ομάδα δεν κατάφερε να κλειδώσει τη νίκη ήρθε η ισοφάριση, η οποία ευτυχώς δεν έκοψε τη φόρα της ομάδας που με τον αέρα του Κωνσταντέλια και την αύρα της Τούμπας έφτασε στο 2-1 και μπορεί πλέον να επικεντρωθεί στη ρεβάνς της Πέμπτης, που είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς μέχρι το επόμενο.

Ατομικά ξεχώρισε ο Μπάμπα ο οποίος έδειξε να συνεργάζεται πολύ καλά με τον Τάισον και φυσικά ο Οζντόεφ, ο οποίος αρχίζει και δείχνει τις αρετές του και σύντομα θα δείξει το 100% των δυνατοτήτων του. Το μόνο βέβαιο είναι πως η ομάδα βελτιώνεται στο σύνολο της και με τις προσθήκες που θα πραγματοποιηθούν, θα ανέβει ακόμη περισσότερο το επίπεδο της.

Υ.Γ: Καθήκον της ΠΑΕ είναι να μην ξανασφυρίξει ποτέ τον ΠΑΟΚ ο επόπτης Χριστοδούλου.

Υ.Γ1: Καθήκον όλων είναι η Τούμπα να είναι ασφυκτικά γεμάτη το βράδυ της Πέμπτης.

Διαβάστε ακόμη...