Πειστική πρεμιέρα, δυνατός ΠΑΟΚ!

Με εμφατική νίκη με σκορ 3-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ξεκίνησε το πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ...
Πειστική πρεμιέρα, δυνατός ΠΑΟΚ!

Πάντα οι πρεμιέρες επιφυλάσσουν κινδύνους και η χθεσινή δεν αποτελούσε εξαίρεση. Ο Δικέφαλος είχε να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα απουσιών, αλλά και να παραμείνει συγκεντρωμένος στο πρωτάθλημα, αφήνοντας στην άκρη τις Ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.

Και στα δύο αυτά θέματα, ο ΠΑΟΚ απάντησε με εμφατικό τρόπο. Μπήκε στο παιχνίδι συγκεντρωμένος από το πρώτο λεπτό και πίεσε τον αντίπαλο, ενώ ταυτόχρονα και οι παίκτες που κλήθηκαν να καλύψουν τα κενά (πού ήταν κρυμμένος αυτός ο Μουργκ; ) έδειξαν πως μπορούν να υπολογίζονται, αφού η ομάδα δεν υστέρησε σε κανένα τομέα.

Η ροή του αγώνα ήταν τέτοια που επέτρεψε στους παίκτες του Δικεφάλου να ρίξουν από νωρίς στροφές, αφού μπροστά υπάρχει το εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι στη Σκωτία, το οποίο θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια της σεζόν.

Ωστόσο, παρά το θετικό ξεκίνημα, δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς τα πολλά κενά του ασπρόμαυρου ρόστερ. Τα κενά είναι πολλά (ειδικά στα χαφ) και πρέπει ο ΠΑΟΚ να κινηθεί γρήγορα προκειμένου να κλείσει παίκτες ποιοτικούς που θα τον βοηθήσουν στα φτάσει όσο το δυνατόν πιο κοντά στους στόχους του.

Είναι κρίμα πραγματικά ένα ρόστερ που ανανεώθηκε σε μεγάλο βαθμό να μείνει μισοτελειωμένο και ελπίζω πραγματικά να αισθάνονται το ίδιο και στην διοίκηση της ΠΑΕ και να αντιλαμβάνονται έστω και την ύστατη ώρα τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν.

Υ.Γ: Διπλό μες τη Σκωτία, ΠΑΟΚ ΛΕ, ΟΛΕ.

Διαβάστε ακόμη...