ΙΒΑΝ μη μιλάς ...

Κάπου πήρε το μάτι μου ένα "δημοσίευμα" εφημερίδας της Θεσσαλονίκης, με πηχυαίο τίτλο: "ΙΒΑΝ μίλα" και με "διαπίστωση" ότι υπάρχει "παλλαϊκή απαίτηση" να μιλήσει ο ΙΒΑΝ για μια σειρά θεμάτων του ΠΑΟΚ...
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
ΙΒΑΝ μη μιλάς ...

Κατ' αρχήν προσωπικά θεωρώ ΓΕΛΟΙΟΔΕΣΤΑΤΟ να τίθεται ζήτημα να ενημερώσει ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ πρόεδρος ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ομάδας, τον "λαό" της ομάδας για θέματα της ομάδας.

Επίσης καταντά ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΟΙΟ και ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ το γεγονός ότι ενώ κορυφαίοι θεσμικοί κρατικοί παράγοντες της χώρας δεν ενημερώνουν τον λαό για ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ του πολίτη και τους Έθνους και παρόλα αυτά "δεν κουνιέται φύλλο", εν τούτοις να έχουμε "απαίτηση" να ενημερώνει ο πρόεδρος τον οπαδό για ζητήματα ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.

Και φυσικά, εντελώς τυχαία, τέτοια "απαίτηση" διατυπώνεται δημόσια ΜΟΝΟ για τον ΙΒΑΝ και ΜΟΝΟ για τον ΠΑΟΚ!

Στον βαθμό λοιπόν που αποτελώ μέρος του "λαού" του ΠΑΟΚ διαχωρίζω πλήρως τη θέση μου και ΔΕΝ ΕΝΤΑΣΣΩ τον εαυτό μου στην "παλλαϊκή" απαίτηση που περιγράφει η εφημερίδα να μιλήσει ο ΙΒΑΝ.

Απεναντίας προτρέπω τον ΙΒΑΝ να ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΙ για οποιοδήποτε θέμα του ΠΑΟΚ.

Τον προτρέπω επίσης να δεσμευθεί ΔΗΜΟΣΙΑ, ότι όταν το "επιτρέψουν οι συνθήκες" θα επιληφθεί με τον τρόπο που εκ των συνθηκών επιβάλλεται για να επιβληθούν οι δέουσες ΝΟΜΙΜΕΣ κυρώσεις.

Κι αυτό είναι ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ...

Προς το παρόν εκείνο που προσωπικά περιμένω από τον ΙΒΑΝ είναι να στοχεύσει σε μια ΜΕΓΑΛΗ ευρωπαϊκή πορεία.

Τίποτε άλλο...

Διαβάστε ακόμη...