Μαρκόπουλος: "Θα βελτιωθούμε κι άλλο"

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στην παρουσία του κόσμου που βρέθηκε στις εξέδρες, ενώ τόνισε πως η ομάδα θα βελτιωθεί περισσότερο μόλις αποκτήσει ρυθμό.
Μαρκόπουλος: "Θα βελτιωθούμε κι άλλο"
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

"Είμαστε χαρούμενοι γιατί στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας κερδίσαμε και ότι ο κόσμος ανταποκρίθηκε και ήρθε. Όπως και ότι μετά το τι έγινε την περασμένη εβδομάδα συγκεντρωθήκαμε και τα περάσαμε στο γήπεδο. Ξέραμε ότι ο Ηρακλής παίζει σκληρή άμυνα και αυτό μου αρέσει προσωπικά όπως το είχα δει και στο φιλικό που είχαμε δώσει. Μπήκαμε αρκετά δυνατά στο γήπεδο. Το πίστευαν οι παίκτες μου και το θέλανε πάρα πολύ και όταν συμβαίνει αυτό το πετυχαίνεις. Σε αρκετά διαστήματα παίξαμε καλό μπάσκετ αν και χάσαμε ελεύθερα σουτ όπως και δεν παίζαμε καλά στην επίθεση. Είναι φυσιολογικό αυτό και ελπίζω στην συνέχεια να βοηθηθούμε ώστε να είμαστε καλύτεροι. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου και να είμαστε καλύτεροι".

Για την εμφάνιση του Γκρέι, σχολίασε: "Είναι αρχή της περιόδου. Ακόμη και οι παίκτες ψάχνονται μεταξύ τους. Σε εκείνο το σημείο που σκόραρε θέλαμε ανάλογα με την άμυνα να αντιδράσουμε κατάλληλα αλλά και να πάμε την μπάλα στον Παπαδόπουλο".

Για το αν ο Μιχάλης Γιαννακίδης ήταν άσος στο μανίκι του, είπε: "Τον υπολογίζουμε ως παίκτη. Άλλες φορές καλύτερα και άλλες όχι. Έχει λίγες μπασκετικές ώρες και του δίνουμε τις ανάλογες εμπειρίες για να μας βοηθήσει και ελπίζουμε να μπορέσουμε να βάλουμε και άλλους νεαρούς παίκτες που έχουμε γιατί αν δείτε έχουμε παίκτες που δεν έχουνε παίξει ούτε ένα ημίχρονο στην Α1".

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Ντόνι ΜακΓκραθ: "Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για μας. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα όπως είχαμε δουλέψει στην προπόνηση και στους στόχους που είχαμε θέσει. Παίξαμε πραγματικά σαν ομάδα. Ήταν αυτό που χρειαζόμασταν. Ήμασταν λίγο επηρεασμένοι με που συνέβησαν και αν ο Λάζαρος θα έμενε ή όχι στην ομάδα. Όλα όμως πήγανε όπως έπρεπε για να προετοιμαστούμε πλέον για το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη που είναι από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της χρονιάς για τον ΠΑΟΚ".

Διαβάστε ακόμη...