«Ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι...»

Με όσες δυνάμεις έχουν απομείνει στην ομάδα που πριν περάσουν δύο 24ωρα θα πρέπει να μπει και πάλι στο γήπεδο και να αντιμετωπίσει την Λιμόζ, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το τελευταίο παιχνίδι των «32» του Eurocup.
«Ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι...»

Ένα παιχνίδι που θα κρίνει και την δεύτερη θέση που δίνει πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος μιλώντας στο paokbc.gr τόνισε:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, που γίνεται ακόμη πιο δύσκολο με τις συνθήκες που υπάρχουν. Ελάχιστες ώρες μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όπου τα παιδιά τα έδωσαν όλα για τη νίκη, με περιορισμένες επιλογές και λύσεις λόγω των απουσιών που έχουμε και φυσικά μέσα στην έδρα της Λιμόζ, ένα παραδοσιακό και πολύ δύσκολο γήπεδο μπάσκετ. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας, δεν ορίζουμε εμείς την τύχη μας, ούτε καν η Βαλένθια που ξεκίνησε σαν φαβορί από τον όμιλο ορίζει την δική της τύχη. Μόνο η Λιμόζ που χρειάζεται ένα αποτέλεσμα. Όλα αυτά οριοθετούν πόσο δύσκολη θα είναι η αποστολή μας. Αν έχουμε ενέργεια και μπορέσουμε να την βγάλουμε στο γήπεδο, δεν τους αφήσουμε να τρέξουν και μείνουμε αφοσιωμένοι στο πλάνο μας θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι άλλη ομάδα πλέον η Λιμόζ, παίζει διαφορετικά, έχει πολύ καλύτερη ψυχολογία και το δείχνει κάθε φορά στο γήπεδο. Πρέπει να παλέψουμε, είμαστε ο ΠΑΟΚ και ότι έχουμε πρέπει να το βγάλουμε στο γήπεδο».

Διαβάστε ακόμη...