Ζουρνατζίδης : «Υπάρχει διάθεση και από τις δυο πλευρές»

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε σήμερα ο team manager της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Τέλης Ζουρνατζίδης και μίλησε με τους συντελεστές της εκπομπής για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα, με τον Λάζο.
Ζουρνατζίδης : «Υπάρχει διάθεση και από τις δυο πλευρές»

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο κ. Ζουρνατζίδης τόνισε τα εξής :
«Η αλήθεια είναι ζήσαμε αυτές τις μέρες δυσάρεστες, έντονες και δύσκολες καταστάσεις. Δεν μιλάω μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε προσωπικό και σε συναισθηματικό επίπεδο με όσα έγιναν και στην ομάδα αλλά και γενικότερα στο μπάσκετ αυτό το διάστημα. Στο μπάσκετ τα προβλήματα ήταν συσσωρευμένα εδώ και καιρό και θα έβγαιναν κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα, με έντονο τρόπο. Πάντα όμως μετά τις καταιγίδες έρχονται ήρεμες ημέρες και πιστεύω ότι με την βούληση όλων θα υπάρξει επόμενη μέρα για το μπάσκετ και θα είναι ίσως καλύτερη, πιο ήρεμη μέρα για όλους»

Ερωτηθείς για την μεταμέλεια που έδειξε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, μετά από όσα έγιναν προχθές και χθες (ανακοίνωση Παπαδόπουλου, συνέντευξη Τύπου ΚΑΕ ΠΑΟΚ), ο κ. Ζουρνατζίδης είπε:
«Κάποιοι ήλπιζαν ότι θα γινόταν αυτό, κυρίως άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του Λάζαρου, που γνωρίζουν ότι δεν είναι ψεύτης και απατεώνας, δεν ήταν ποτέ τέτοιος άνθρωπος ο Λάζαρος. Είναι ένας άνθρωπος παθιασμένος, που ψάχνει την αλήθεια και όσοι τον γνώριζαν, ήξεραν ότι δεν θα άφηνε ποτέ να υπάρχουν σκιές. Μπορεί ο Λάζαρος να έχει κάποια ελλαττώματα ως άνθρωπος αλλά είναι ακέραιος χαρακτήρας, έχει αρχές και για αυτό άλλωστε ασχολήθηκε αρχικά με τον ΠΣΑΚ. Έτσι, εγώ προσωπικά περίμενα ότι να βγάλει μια τέτοια ανακοίνωση και θα διορθώσει το σφάλμα του, είχε κάνει λάθος ο Λάζαρος και το κατάλαβε»
Σε ερώτηση, αν έχουν όμως χαλάσει σε τέτοιο βαθμό οι σχέσεις που δεν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ο κ. Ζουρνατζίδης ανέφερε :
«Η στάση της ΚΑΕ σε αυτή την υπόθεση δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική και δικαιώνεται από τις εξελιξεις. Ο αθλητής Λάζαρος Παπαδόπουλος θέλει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, μου το είπε και προσωπικά. Υπάρχει μια καλή διάθεση αυτή την στιγμή για την επιστροφή του από όλες τις πλευρές και όσοι ενδεχομένως πούνε διάφορα τώρα, να ξέρουν ότι οι προσωπικοί δεσμοί του Λάζαρου με τους ανθρώπους της ομάδας και την ομάδα είναι ισχυροί, δεν ήταν ποτέ σαθροί και έτσι δεν ήταν εύκολο να κοπούν. Η χθεσινή του τοποθέτηση ήταν μια θετική εξέλιξη και θέλει να επιστρέψει για να συμβάλλει στην αναγέννηση της ομάδας. Όλοι τώρα, διοίκηση, προπονητής, παίκτες, θα κοιτάξουμε το συμφέρον της ομάδας. Είναι κοινό μυστικό ότι αγωνιστικά, χτίζαμε την ομάδα γύρω από τον Λάζαρο, έφερε όμως νωρίτερα σε δύσκολη θέση την ΚΑΕ και δεν μπορούσαμε να κάνουμε πίσω και το ξακακάνουμε αν χρειαστεί, δεν θα αφήσουμε να αδικηθεί η ομάδα. Η συγγνώμη του παίκτη άρει κάθε ηθικό θέμα αυτή την στιγμή, όπως είπα οι σχέσεις μας ήταν πάντοτε καλές πριν. Προσωπικά με κάλυψε απόλυτα η χθεσινή του τοποθέτηση»
Κλείνοντας, ο κ. Ζουρνατζίδης ρωτήθηκε αν ο Λάζαρος Παπαδόπουλος συνεχίσει την συνδικαλιστική του δράση και απάντησε :
«Δεν γνωρίζω αν θα συνεχίσει στον ΠΣΑΚ, εμείς πάντως σε θέματα για το συμφέρον της ομάδας μας θα είμαστε πάντοτε κάθετοι. Τώρα για τις σκέψεις του αναφορικά με τον ΠΣΑΚ και τα υπόλοιπα, θα πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο»

Διαβάστε ακόμη...