"Ο Πρέλεβιτς είναι ένας θρύλος"

Ο Ούρος Ντούβνιακ αναφέρθηκε στον Μπάνε Πρέλεβιτς, στον Σοφοκλή Σχορτσανίτη αλλά και στον ΠΑΟΚ για τον οποίο τόνισε πως είναι στον σωστό δρόμο.
"Ο Πρέλεβιτς είναι ένας θρύλος"

Για διάφορα θέματα μίλησε στην Σερβία ο Ούρος Ντούβνιακ. Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα kosarka24.com...

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, στον οποίο είχε παίξει την σεζόν 2011-12: "Υπάρχουν κάποιες σημαντικές διαφορές από τότε. Η ομάδα είχε παίξει και τότε στο Eurocup ενώ φέτος ο ΠΑΟΚ σαν σύλλογος είναι πιο σταθερός".

Για την Παρτιζάν: "Στην Παρτιζάν ήμουν πριν 11 χρόνια αλλά δεν έπαιξα σχεδόν καθόλου στην πρώτη ομάδα. Μπορώ να πω πως οι οπαδοί της Παρτιζάν είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη".

Για το αν ήρθε η ώρα να αλλάξει πρωτάθλημα μετά το τέλος του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ: "Τώρα δεν θέλω να μιλάω καθόλου γι' αυτά. Η κατάσταση στο μπάσκετ κάθε χρονιά χειροτερεύει. Δεν ξέρω πότε θα έρθει αυτή η ώρα. Πολλοί παίκτες κάνουν λάθη περιμένοντας για κάτι που δεν είναι ρεαλιστικό, χάνουν την μισή σεζόν και πολλές φορές και ολόκληρη".

Για το ότι είχε παίξει εναντίον του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ ως παίκτης του Πανιωνίου: "Θυμάμαι εκείνο το παιχνίδι γιατί ήταν το τέλος μιας πολύ μεγάλης σεζόν. Δεν είχα σκεφτεί τότε την επιστροφή μου στον ΠΑΟΚ".

Για το αν γύριζε στην Παρτιζάν: "Η Παρτιζάν είναι ένας μεγάλος σύλλογος και αν δυναμώσει οικονομικά, όπως πάντα στη θέση μου θα έχει κάποιον ξένο παίκτη".

Για την κακή πορεία του ΠΑΟΚ: "Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα και δεν είχαμε ολοκληρώσει το ρόστερ. Θα ανέβουμε γιατί έχουμε καλή ομάδα".

Για τους πολλούς Σέρβους που έχει ο ΠΑΟΚ: "Περνάμε αρκετή ώρα μαζί αλλά γενικά όλοι κάνουν παρέα με όλους. Είναι όλοι εκπληκτικά παιδιά στην ομάδα".

Για το αν ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης είναι καλύτερος στα κόκκινα (σ.σ. έπαιζε στον Ερυθρό Αστέρα) ή στα ασπρόμαυρα: "Τον προτιμώ στα ασπρόμαυρα".

Για την ήττα από την Ζολνόκι: "Χάσαμε μια άνετη νίκη την προηγούμενη εβδομάδα και θα μπορούσαμε να ήμασταν με το ένα πόδι στο δεύτερο γύρο του Eurocup. Δεν κάνουμε διαχωρισμούς ανάμεσα στα παιχνίδια, οι δύο διοργανώσεις (σ.σ. Εurocup και πρωτάθλημα) είναι σημαντικές για εμάς".

Για τους Σπανούλη, Διαμαντιδη, Κούπερ και Γουότερς: "Είναι δυσκολότερο να κρατήσεις τον Σπανούλη γιατί είναι απρόβλεπτος και πολύ πιο συγκεντρωμένος στο σκοράρισμα. Εχει ικανότητα και στις πάσες. Για μένα ο καλύτερος είναι ο Διαμαντίδης. Μπορεί να κάνει κάτι που δεν μπορείς να φανταστείς και δεν μπορείς να τον σταματήσεις. Ο Κούπερ και ο Γουότερς μπορεί να μην είναι σούπερ αμυντικοί αλλά αυτά που μπορεί να κάνει επιθετικά ο Κούπερ, δύσκολα μπορεί να τα κάνει άλλος παίκτης".

Για το αν ο ΠΑΟΚ βελτιώθηκε μετά το ματς με τον Ολυμπιακό: "Η ομάδα χρειαζόταν να κερδίσει και νομίζω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο".

Για τον Σχορτσανίτη και για την φυγή του από τον Ερυθρό Αστέρα: "Μου είπε ότι δεν έκανε σχεδόν τίποτα από το να περνάει χρόνο στο γήπεδο. Αρα δεν έχω κάποια συγκεκριμένη άποψη".

Για τον Πρέλεβιτς: "Ο Μπάνε είναι ένας θρύλος. Είναι πραγματικά ένας πολύ καλός άνθρωπος και έχουμε μαζί του εντελώς φιλικές σχέσεις. Η νυν διοίκηση είναι εδώ και πολύ καιρό στον ΠΑΟΚ. Ολοι έχουν να λένε στην ομάδα για το ότι έχει μια οικογενειακή σχέση".

Διαβάστε ακόμη...