Τζάστιν Γκρέι: «Το απόλυτο εντός δίνει την πρόκριση»

Ο Τζάστιν Γκρέι μίλησε για το βαθμό δυσκολίας και το κίνητρο του Eurocup, ενώ τόνισε πως η δύναμη της έδρας μπορεί να δώσει την πρόκριση
Τζάστιν Γκρέι: «Το απόλυτο εντός δίνει την πρόκριση»
Ο Τζάστιν Γκρέι μίλησε στην εφημερίδα "ΣΠΟΡ του Βορρά" για το βαθμό δυσκολίας και το κίνητρο του Eurocup, ενώ τόνισε πως η δύναμη της έδρας μπορεί να δώσει την πρόκριση.

Το απόλυτο στο "Παλατάκι" είναι σύμφωνα με τον Τζάστιν Γκρέι το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ στον όμιλο του Eurocup, ώστε να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός άσος:

Για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ: "Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι το έργο μας θα είναι δύσκολο. Έτσι και αλλιώς, στη διοργάνωση μετέχουν πολύ καλές ομάδες, οπότε όποια και να ήταν η κλήρωση, η προσπάθειά μας δε θα ήταν εύκολη. Τώρα όμως και με την παρουσία μίας ισπανικής και μίας ιταλικής ομάδας, αυτομάτως μεγαλώνει ο βαθμός δυσκολίας αυτής της προσπάθειας".

Για τη σημασία των αγώνων στο "Παλατάκι": "Θεωρώ ότι δεν πρέπει να εστιάζουμε μόνο στην Μπενετόν ή την Εστουδιάντες. Και οι τρεις αντίπαλοί μας είναι πολύ δυνατοί και γι' αυτό θα πρέπει να παίξουμε ως ομάδα σε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει, όμως, πρώτα απ' όλα να πάρουμε τις νίκες στην έδρα μας. Αν τα καταφέρουμε, με μία επιτυχία εκτός έδρας θα είμαστε σίγουρα στην επόμενη φάση".

Για το επιπλέον κίνητρο στους ευρωπαϊκούς αγώνες: "Αυτά τα παιχνίδια προσφέρουν μεγάλο κίνητρο σε όλους μας. Πρόκειται για μία σημαντική διοργάνωση, ενώ και οι ομάδες τις οποίες θα αντιμετωπίσουμε είναι αρκετά μεγάλες. Τι ίδιο όμως ισχύει και για τον ΠΑΟΚ, που είναι ομάδα με ιστορία και επιτυχίες".

Για τους αντιπάλους του "Δικεφάλου": "Λίγα είναι αυτά που ξέρω. Όταν έρθει βέβαια ο καιρός γι' αυτά τα παιχνίδια, θα μάθουμε και τις τρεις ομάδες καλύτερα και θα προετοιμαστούμε καταλλήλως. Γνωρίζω όμως καλά τον Νικ Κάνερ-Μέντλεϊ της Εστουδιάντες, αφού ήμασταν φίλοι στα χρόνια του κολεγίου. Εκείνος έπαιζε στο Μέριλαντ, αλλά είχαμε πολύ καλή σχέση, την οποία διατηρούμε μέχρι σήμερα, αφού επικοινωνούμε αρκετά συχνά".

 

Διαβάστε ακόμη...