"Δύσκολο το παιχνίδι με τους Ούγγρους"

Ο τεχνικός της ομάδας μπάσκετ, Σούλης Μαρκόπουλος, σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της media day της ΚΑΕ, αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι με την Σζολνόκι.
"Δύσκολο το παιχνίδι με τους Ούγγρους"

Αναλαλυτικά τα όσα είπε:

"Το αυριανό είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ουγγρική ομάδα διαθέτει καλό ρόστερ, παίζει καλό μπάσκετ και γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι της. Γνωρίζουμε πως της αρέσει να τρέχει και εμείς δεν πρέπει να το επιτρέψουμε".

Για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ σημείωσε: "Το πρόβλημα του Χαραλαμπίδη είναι παλιό. Οφείλουμε με τους παίκτες που έχουμε ετοιμοπόλεμους να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Θέλει προσοχή το παιχνίδι. Να μην τους αφήσουμε να βρουν ελεύθερα σουτ. Είναι ομάδα που παίζει καλά μέσα στο καλάθι".

Όσο για τις ομάδες που συμμετέχουν στον όμιλό μας δήλωσε: "Θέλουμε μέσα από τους αγώνες να βρεθούμε σαν ομάδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Δεν μπορεις να μην υπολογίσεις τη δυναμική των αντιπάλων σου. Πρέπει να τους διαβάσεις καλά και να τους βγάλεις έξω από το παιχνίδι που θέλουν να επιβάλλουν. Όλοι οι αντίπαλοι έχουν δυνατά ρόστερ".

Αναφερόμενος στην αγωνιστική ετοιμότητα του Χάτσερ τόνισε: "Στο γήπεδο θα τον δούμε, για την ώρα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα περισσότερο. Πρέπει να τον παρακολουθήσουμε στον αγωνιστικό χώρο σε συνθήκες αγώνα".

Σε ερώτηση για το ρόστερ της Ζολνόκι, απάντησε: "Η Σζολνόκι έχει καλούς παίκτες, όπως ο Ουκρανός σέντερ ύψους 2.11 αλλά και ο Βοϊβοντίνα. Πολύ καλός παίκτης είναι επίσης και ο Κραφτ. Η Σζολνόκι έχει έμπειρους παίκτες και διαθέτει καλούς σουτέρ, θελει προσοχή".

Διαβάστε ακόμη...