"Πιο ΠΑΟΚτσήδικη ομάδα δε γίνεται"

Ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ Τέλης Ζουρνατζίδης, μίλησε στον Arena fm, για την ομάδα που χτίζεται και φέτος...
"Πιο ΠΑΟΚτσήδικη ομάδα δε γίνεται"

Διαβάστε τα όσα είπε:

"Ο ΠΑΟΚ πάντα βρίσκει τις λύσεις. Η εικόνα που βλέπουμε είναι ότι θα παρουσιαστούμε ως ομάδα με το Ο κεφαλαίο. Προσηλωμένοι στο πλάνο μας.

Και οι δύο ομάδες ο Ερυθρός Αστέρας και Τραμζονσπόρ έχουν τεράστια μπάτζετ με σπουδαίους παίκτες, αλλά οι εμφανίσεις μας σχολιάστηκαν πολύ θετικά και έμειναν εντυπωσιασμένοι από τον τρόπο που παίζει η ομάδα.

Ο σέντερ θα βρεθεί και αυτός. Αυτό θα γίνει ταυτόχρονα με το χτίσιμο της ομάδας. Είδαμε ότι τα 4 παιδιά που παίζουν στην φροντ λάιν έδειξαν σε πολύ καλό επίπεδο. Θέλουμνε έναν 5ο παίκτη μπροστά να έρθει να κολλήσει με τους υπόλοιπους. Μπορεί να έρθει αύριο, μπορεί σε δέκα μέρες.

Γενικά για τον Τέπιτς, έπρεπε να δείτε με τι σεβασμό τον αντιετώπισαν όλοι στα φιλικά. Όταν τελείωσε το ματς με τον Αστέρα, παρότι έπειζε στην Παρτιζάν που ξέρετε τη σχέση των δυο ομάδων, περίμεναν όλοι για αυτόγραφο.

Ο ερχομός Βασιλειάδη, Τέπιτς είναι τεράστια διαφήμιση για εμάς. Είναι παίκτες Ευρωλίγκα. Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο ο τραυματισμός Βασιλειάδη. Είχε μια ενόχληση στους προσαγωγούς και αποφασίσαμε να προφυλαχτεί. Από αύριο μπαίνει κανονικά στο πρόγραμμα. Και ο Σαλούστρος καθαρά για να προφυλάξουμε την υγεία του δεν έπαιξε.

Αισιοδοξούμε, μικρότερες η μεγαλύτερες εταιρίες έρχονται κοντά στην ομάδα. Εχουμε μάθει να παλεύουμε και να λειτουργούμε μέσα από αυτά. Το κάθε ευρώ που έρχεται το πονάμε πάρα πολύ και για να μας το πάρει κάποιος πρέπει να παλέψει πολύ

Πάντως πιο ΠΑΟΚτσίδηκη ομάδα δε γίνεται. Κατέληξα ότι το πάθος για την κατάκτηση τροπαίων, για ανταγωνιστική ομάδα απέναντι σε ΠΑΟ-Ολυμπιακό, για παρουσία στην Ευρωλίγκα, νικά την εκτίμηση του κόσμου για όσα γίνονται στον ΠΑΟΚ."

Διαβάστε ακόμη...