O Markovic για προετοιμασία και Ρέθυμνο

Ολοκληρώθηκε σήμερα, με την μεσημεριανή προπόνηση που έγινε στο «Παλατάκι» η πρώτη εβδομάδα των προπονήσεων του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
O Markovic για προετοιμασία και Ρέθυμνο

Η ομάδα έχει ρεπό την Κυριακή (30/8) και από το πρωί της ΔΔευτέρας (07:30) ξεκινά και πάλι το πρόγραμμα των διπλών προπονήσεων.

Ο Nikola Markovic, ένα από τα νέα πρόσωπα του ΠΑΟΚ, μίλησε στο www.paokbc.gr για τις πρώτες του εντυπώσεις, αλλά και για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, τον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στο Ρέθυμνο στις 7 Οκτωβρίου 2015.

«Αυτή η περίοδος είναι πάντα δύσκολη. Πρέπει όμως όλοι μας να προσπαθήσουμε σκληρά, να λειτουργήσουμε με σωστή νοοτροπία για να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας, ο καθένας ξεχωριστά και όλη η ομάδα, για να αποφύγουμε τραυματισμούς και να είμαστε έτοιμοι όταν θα έρθει η ώρα των αγώνων. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν σε αυτή την δύσκολη περίοδο να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να προετοιμαστούμε κατάλληλα», τονίζει ο Nikola Markovic, που συνάντησε ένα νέο μεν περιβάλλον, αρκετά οικείο δε... «είναι ένα νέο περιβάλλον για μένα, αυτή είναι η αλήθεια, αλλά από την άλλη δεν είναι και τόσο άγνωστο. Γνωρίζω όλους τους παίκτες του ΠΑΟΚ, έχω παίξει στη Θεσσαλονίκη, έχω έρθει στην πόλη πολλές φορές, οπότε δεν είναι και τόσο άγνωστο και αυτό με βοηθά να προσαρμοστώ το συντομότερο δυνατό. Περιμένω, όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου πιστεύω, να έρθει και η ώρα των φιλικών αγώνων».

Αν και η προετοιμασία είναι ακόμη στα πρώτα στάδιά της, ο Nikola Markovic πιστεύει ότι... «πάντα θα μπαίνουμε στο γήπεδο για να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι ακόμη νωρίς, αν δεν ξεκινήσουν τα παιχνίδια ώστε να έχεις τα πρώτα συμπεράσματα δεν μπορείς να πει με βεβαιότητα κάτι, αλλά ξέρω ότι και οι συμπαίκτες μου είναι έμπειροι και ο κόουτς ακόμη περισσότερο και ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με πολύ υψηλές φιλοδοξίες».

Σχολιάζοντας την κλήρωση του Κυπέλλου και το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, απέναντι στο Ρέθυμνο, ο Nikola Markovic τόνισε: «Σαφώς και είναι πολύ σημαντικό και πολύ θετικό να ξεκινάμε από το δικό μας γήπεδο και μαζί με τους φιλάθλους μας τα επίσημα παιχνίδια της νέας σεζόν. Ακόμη όμως είναι πολύ νωρίς, δεν ξέρουμε τίποτα για τον αντίπαλο. Και πάλι όμως, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να προσπαθήσουμε πολύ. Πρέπει να γίνει πλεονέκτημά μας πραγματικό το ότι θα παίξουμε στην έδρα μας και αυτό το παιχνίδι, αλλά και τον πρώτο αγώνα για το Eurocup, μία εβδομάδα αργότερα».

Διαβάστε ακόμη...