"Παιχνίδι που χρειάζεται μεγάλη προσοχή"

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών, με μία μεσημεριανή προπόνηση, η οποία διεξήχθη στο βοηθητικό γήπεδο του PAOK Sports Arena, λόγω της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου στο χάντμπολ γυναικών.
"Παιχνίδι που χρειάζεται μεγάλη προσοχή"

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με την προπόνηση της ομάδας στην οποία συμμετείχαν όλοι οι καλαθοσφαιριστές που θα είναι αύριο στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου. Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Πατρών που θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 στις 5μ.μ. για την 22η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡAΤΣ, είναι το τελευταίο ματς πριν από την διακοπή των τριών εβδομάδων που ακολουθεί στο πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Δέδας αναφερόμενος στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Πατρών τόνισε: «Θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτό το κομμάτι του πρωταθλήματος και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ αξιόλογη ομάδα, που βασίζεται σε πολύ σημαντικό βαθμό στους ξένους της παίκτες, έχοντας όμως και Έλληνες παίκτες που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη ενός αγώνα. Δεν είναι τυχαίο ότι έφτασε ως τον τελικό του Κυπέλλου και θα διεκδικήσει το τρόπαιο. Είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, χρειάζεται συγκέντρωση από το πρώτο δευτερόλεπτο, αλλά και να είμαστε προσηλωμένοι σε αυτά που πρέπει να κάνουμε, ώστε να πάμε στη διακοπή με μία ακόμη νίκη και να έχουμε μετά χρόνο να δουλέψουμε και να επιστρέψουμε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια...»

Διαβάστε ακόμη...