"Νικάμε στο τέλος για να μην φεύγει ο κόσμος"

Ομάδα που δεν τα παρατάει είναι ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον Sport24 Radio 103,3 ο Γιώργος Δέδας.
"Νικάμε στο τέλος για να μην φεύγει ο κόσμος"

Ο Κιλκισιώτης φόργουορντ μίλησε για το πώς κερδίζει τους αγώνες ο Δικέφαλος στη λήξη των αγώνων.

Αρχικά απάντησε στο ερώτημα γιατί ο ΠΑΟΚ παίρνει τις νίκες στο φινάλε: ''Για να μην φύγει ο κόσμος πιο νωρίς". Όσο για την ψυχολογία του ΠΑΟΚ όταν είναι πίσω στο σκορ στο τέλος των αγώνων: "Και στα δύο πρόσφατα ματς η ομάδα ήταν πίσω και όλοι το θεωρούσαν χαμένο. Δείχνει ότι δεν τα παρατάει. Αυτό χαροποιεί πιο πολύ τον κόσμο και εμάς".

Για το πώς κερδίζουν τους αγώνες στη λήξη των αγώνων: "Εμείς το κοιτάμε από την δική μας πλευρά. Και η Καντού μας περνούσε 9 πόντους πριν τη λήξη. Με την ΑΕΚ δεχθήκαμε περίπου 20 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο. Στην έδρα σου πρέπει να μην αφήνεις την αντίπαλη ομάδα να νιώσει δφυνατή. Είχαμε πει πριν το ματς να μην αφήσουμε τους Αμερικάνους της Καντού να νιώσουν άνετα".

Για το πώς νίκησαν ΑΕΚ και Καντού: "Το καλό με την ΑΕΚ είναι ότι δεν είχαμε τάιμ άουτ και έπρεπε να αυτοσχεδιάσουμε. Στην φάση με την ΑΕΚ είχαμε το πεντάρι που είναι δύσκολο να δώσει καλή πάσα και όμως το έκανε. Χθες είχαμε τάιμ άουτ και το σχεδιάσαμε".

Για το σουτ που έδωσε τη νίκη με την Καντού: "Φάνηκε από την πορεία που έφυγε η μπάλα ότι θα μπει. Αν είχε μία διακεκομμένη γραμμή θα φαινόταν αυτό".

Για τον σχεδιασμό στους αγώνες με ΑΕΚ και Καντού: "Με την ΑΕΚ είχαμε πει ο Ίνγκλις να μην βρει γρήγορα ρυθμό και στο πρώτο λεπτό είχε βάλει τρία τρίποντα. Όμως μετά ο Κάρτερ έπαιξε την καλύτερη άμυνα που έχω δει. Είναι δύσκολο να παίζεις κάθε τρεις μέρες και ειδικά για εμάς που έχουμε μικρό ρόστερ. Για την Καντού είναι ιταλική ομάδα που είναι άναρχες. Έχοντας μιάμιση μέρα για να ετοιμάσουμε ένα ματς. Δεν είναι ελληνικό πρωτάθλημα που τους ξέρεις και μπορείς να γλιτώσεις μία μέρα. Πριν το ματς με την ΑΕΚ έπρεπε να ταξιδέψουμε 5 ώρες για να πάμε στο αεροδρόμιο. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά δεν μπορέσαμε να βγάλουμε γρήγορα την διάθεση".

Για το ότι ο Σούλης Μαρκόπουλος του έδωσε το τελευταίο σουτ του αγώνα: "Χθες είχα μηδέν στα τρία τρίποντα. Όταν σου λέει ο κόουτς θα παίξεις μία συνεργασία για να σουτάρεις τι θα του πεις δεν θέλω; Μας δείχνει εμπιστοσύνη. Με τον κόουτς είμαστε μαζί 4 σεζόν. Με ξέρει και τον ξέρω. Μπορεί στο άλλο ματς να έχει το feeling να πάρει άλλος την προσπάθεια".

Για τον όμιλο στο Eurocup: "Η Λιμόζ ήταν στην Ευρωλίγκα. Η Καντού έπαιζε Ευρωλίγκα και η Χίκμι είναι ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκα. Είναι δύσκολα. Η Καντού κέρδισε 20 πόντους τη Χίμκι στην πρώτη αγωνιστική. Είναι δύσκολο το Eurocup. Έχει μετακινήσεις. Επίσης στο Eurocup τα ρόστερ είναι πιο περιορισμένα".

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: "Είχαμε ξεκινήσει να κάνουμε το σκάουτινγκ για τον Παναθηναϊκό. Με το κύπελλο δε ξέρω, ο Παναθηναϊκός έκανε πάλι προσφυγή. Το καλεντάρι δε βγαίνει. Όποτε μας πουν θα παίξουμε. Εμείς περιμένουμε το ματς με τον Άρη. Για το ταβάνι μας, δεν ακουμπάς τις δύο πρώτες ομάδες αγωνιστικά. Μπορείς όμως να τους νικήσεις. Το ταβάνι μας είναι όπου ήταν και πέρσι".

Διαβάστε ακόμη...